Coachingsformulieren

Zoek

Bedrijfscoaching

Als non-conformist bied ik, Freek, jou al 35 jaar mensgerichte coaching en gesprekstherapie.

Ik ben Freek, een onconventionele coach en gesprekstherapeut uit Drachten, wiens creatieve en tegendraadse denkwijze mij onderscheidt van de traditionele adviseurs. Mijn uitgebreide ervaring in coaching en gesprekstherapie stelt mij in staat om ondernemers effectief te begeleiden door de complexiteiten van hun vakgebied. Mijn aanpak is avant-gardistisch; ik combineer diepgewortelde inzichten met een rijke kennis, wat mij een unieke positie in mijn vakgebied verschaft. Door deze methoden toe te passen, bied ik op maat gemaakte oplossingen die nauw aansluiten bij de specifieke behoeften en uitdagingen van mijn cliënten, waardoor zij hun potentieel volledig kunnen realiseren en uitblinken in hun ondernemingen.

Met mij, Freek, aan je zijde, betreed je een wereld waarin creativiteit en flair samengaan met humor en af en toe een scherpe, uitdagende opmerking. Dit alles om je zakelijke ambities te verwezenlijken. Ik ben door de ondernemerswoestijnen getrokken en heb maatschappelijke stormen doorstaan. Ik ben de man die heeft geleerd om van obstakels springplanken naar succes en geluk te maken. Ik sta niet alleen bekend als een coach en gesprekstherapeut; ik ben de stem, het luisterend oor, en de drijvende kracht achter de groei van zowel bedrijven als individuen. Ongeacht of je aan het roer staat van een intieme start-up of een uitgebreide onderneming, ik herken en ontsluit het unieke potentieel binnen jou en je zaak. Met een strategische aanpak en een persoonlijke touch breng ik dit potentieel tot volle bloei.

Maar er is nog meer! Ik daag je uit voor een avontuurlijke ontdekkingstocht naar de kern van je zakelijke doelen en persoonlijke dromen. Samen ondernemen we een reis waarbij niet alleen de mogelijkheden worden onthuld, maar waar je ook je grenzen verlegt en jezelf herontdekt. Elke stap voorwaarts, elke behaalde overwinning, wordt een mijlpaal op jouw persoonlijke weg naar succes en vervulling.

Ben je klaar om aan een ondernemersavontuur te beginnen met iemand die weigert zich in een hokje te laten plaatsen, die innovatief denkt en handelt, en die zowel jouw als je team’s perspectief radicaal zal veranderen? Of je nu een ambitieuze ondernemer bent of een toegewijd teamlid, ik verwelkom je met open armen, een hartelijke glimlach, en een koffer vol verrassingen. Laten we samen de uitdagingen van het ondernemerschap aangaan, nieuwe hoogten verkennen, en successen behalen.

Het eliteteam van daadkrachtige visionairs

Als bevlogen coach en gesprekstherapeut uit Drachten, sta ik er niet alleen voor; ik word omringd door een team van onafhankelijke specialisten. Dit topensemble, met daarin communicatieprofessionals, digitale whizzkids, financiële breinbrekers, en artistieke vormgevers, staat aan de wieg van talrijke succesvolle bedrijven.

Samen met mijn creatieve bondgenoten vormen we niet zomaar een groep; wij zijn de hoeders van efficiëntie en kosteneffectiviteit in communicatie-uitingen, de scheppers van toegevoegde waarde en verhoogde winstgevendheid voor jouw onderneming. Van een ingetogen visitekaartje tot een memorabele digitale presentatie, van een complexe en trotse huisstijl tot een campagne die de media stormenderhand verovert – wij staan klaar om de lont aan te steken en jouw droom werkelijkheid te maken.

Geleid door mijn motto “Actie is de ware sleutel tot inzicht!” zet ik mij in voor jouw groei en innovatie, door jouw unieke bedrijfsmissie en -waarden centraal te stellen en een vruchtbare omgeving te creëren waarin jij en jouw onderneming kunnen floreren.

Freek de coach en ondernemer

Met meer dan 35 jaar aan de voorhoede van coaching en gesprekstherapie, en een nog langere geschiedenis als ondernemer, ben ik, Freek, meer dan alleen een gids; ik ben een bondgenoot op jouw zakelijke reis. Mijn expertise strekt zich uit over communicatie, marketing, en reclame, verrijkt door de samenwerking met mijn vakkundige team. Samen bieden we een onconventionele mix van creativiteit, strategisch inzicht en praktische kennis die jouw onderneming ongekende hoogtes zal laten bereiken.

Of je nu aan het begin staat met een frisse start-up of reeds een gevestigde naam bent in je branche, mijn aanpak is er een van naast je staan, als een medestander door elke fase van jouw ontwikkeling. Met een achtergrond die doordrenkt is van persoonlijke ervaring in het navigeren van de complexe wereld van het ondernemerschap, ben ik uniek gepositioneerd om jou te begeleiden naar creatieve doorbraken en succes dat de norm overstijgt.

Stap in mijn wereld, waar vernieuwing en meesterschap samenkomen, waar we samen de golven van verandering berijden naar onbegrensde mogelijkheden. Als jouw partner in deze reis, sta ik garant voor een ervaring waarin succes niet alleen ons doel is, maar waar overwinning een dagelijkse realiteit wordt. Samen zullen we niet alleen de uitdagingen van het heden aangaan, maar ook een toekomst vormgeven die rijk is aan innovatie, groei, en bovenal, triomf.

Met mij, Freek, aan je zijde, zijn we niet alleen klaar om de wereld van vandaag aan te pakken, maar ook om de successen van morgen te omarmen. Laten we samen deze reis beginnen.

bedrijfscoaching

Verkennend gesprek

Elke levensvraag nodigt uit tot veranderingsgerichte coaching. Mijn gezellige praktijk in Drachten verwelkomt je voor ons eerste verkennende gesprek, een moment van warme ontmoeting met een kop koffie of thee. Dit gesprek, vrijblijvend en kosteloos, is helemaal voor jou, gericht op jouw levensvragen en hoe we samen jouw levenspad kunnen lichter kunnen maken en meer persoonlijke groei toevoegen.

Ik weet dat de stap naar coaching groot lijkt, maar geloof me, zodra je de drempel van mijn praktijk overgaat, zul je een wereld van verschil voelen. Je stapt een ruimte binnen waar geen drempels zijn, alleen een hartelijk welkom. Met mijn brede ervaring in het begeleiden van mensen door hun levensvragen heen, weet ik dat elke situatie uniek is. Of je nu ’s avonds wilt komen, overdag, persoonlijk of liever online, het gaat erom wat het beste voelt voor jou.

Word je momenteel geconfronteerd met uitdagingen die je geluk in de weg staan of je spanning bezorgen? Het is niet nodig om hier alleen mee te blijven worstelen. Neem de stap. Samen kunnen we ontdekken hoe jouw pad naar een gelukkiger leven eruitziet. Waarom wachten op verandering als jouw nieuwe begin vandaag kan starten? Neem nu contact op voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Zien we elkaar binnenkort?

Coaching & Gesprekstherapie dé oplossing voor levensvragen!

Plan binnen een week een afspraak met mij, Freek, jouw coach en gesprekstherapeut. Samen verkennen we elke levensvraag, duiken we dieper in de wereld van je ware passie en onontdekte mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring begeleid ik je naar zelfinzicht en het realiseren van je dromen. Begin een reis vol vertrouwen en diepgaande relaties.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!