tiktok

Volg mijn DagLeefTips op TikTok!

Search
Freek de man en coach

Coach en gesprekstherapeut Freek

Spreek met Freek – Jouw persoonlijke coach & gesprekstherapeut met 35 jaar ervaring. Maatwerk voor elke levensvraag.

Zoek je begeleiding bij persoonlijke dilemma’s, levensvragen, relaties, je carrière of emotionele uitdagingen? In deze hectische wereld ben ik er voor jou als baken van stabiliteit, om samen te werken aan een leven vol balans en vervulling.

Met 35 jaar ervaring in coaching bied ik een praktische, persoonlijke aanpak, gericht op snelle resultaten en diepgaand inzicht. De wetenschappelijk onderbouwde technieken die ik gebruik, zorgen voor blijvende verandering en helpen je de beste versie van jezelf te worden.

In mijn praktijk creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving, waarin jij je volledig kunt openstellen. Hier verkennen en overwinnen we samen jouw persoonlijke hindernissen en mentale blokkades. Mijn strategieën zijn ontworpen om jouw psychologische veerkracht en welzijn te versterken, met professionele, persoonlijke en empathische begeleiding als fundament.

Tijdens jouw reis naar persoonlijke groei en zelfontdekking fungeer ik als jouw klankbord en ondersteuner. Ik help je blijvende veranderingen door te voeren en we ontwikkelen samen vaardigheden die je met vertrouwen toekomstige uitdagingen laten aangaan.

Vele mensen hebben al een leven vol balans en vervulling gevonden met mijn hulp. Wat ik bied gaat verder dan professionaliteit: ik luister met een warm hart en een open geest. Zie mij als een partner in jouw reis naar groei en geluk.

Bij mij vind je een verfrissende, persoonlijke benadering, afgestemd op jouw unieke levensvragen. Humor, ontspanning en geluk zijn kernwaarden in mijn werk en helpen een vertrouwelijke relatie op te bouwen die echte verandering mogelijk maakt. Mijn aanpak is flexibel en volledig afgestemd op jouw behoeften.

Laten we samen deze reis beginnen, in een sfeer van vertrouwen en begrip. Samen werken we aan een vervullend en gelukkig leven.

Wie wil je zijn

Wie ben jij echt, diep van binnen? En misschien nog belangrijker, wie wil je worden? Voel je soms dat het verleden je blijft achtervolgen, met al zijn pijn en echo’s uit vervlogen tijden? Worstelt je met schaduwen van oude angsten of trauma’s, misschien van pesterijen uit je jeugd of op je werk? Of bevind je je in een relatie die meer voelt als een stormachtige zee dan een rustige golf?

Het leven zit vol uitdagingen. Maar weet dat ik er voor je ben, hier in Drachten of online, om je te helpen je ware ik te vinden, dwars door de chaos heen. Denk eens na: wat wil je echt in het leven? Wil je elke ochtend wakker worden met een gevoel van geluk, rust en doelgerichtheid? Of blijf je liever waar je bent, in je huidige situatie, hoe lastig die ook mag zijn? Laten we samen ontdekken wat je echt wilt en stappen zetten naar een toekomst waarin jij je gelukkig voelt.

Stel je eens voor: een leven waarin je niet alleen droomt, maar ook daadwerkelijk doet. Een leven waarin jouw grenzen niet vastliggen, maar juist uitnodigen om verlegd te worden. Het is tijd om te ontdekken wat er diep in jou verborgen ligt. Of we nu samen in dezelfde ruimte zijn of de afstand overbruggen met online coaching, mijn doel is om jouw persoonlijke gids te zijn op dit avontuur.

Denk aan de mogelijkheden die voor je liggen – misschien wel meer dan je ooit hebt durven dromen. Het begint allemaal met de durf om een eerste stap te zetten, de stap naar verandering en groei. Ik nodig je uit in een wereld waar jouw uitdagingen de deuren openen naar nieuwe kansen, naar een nieuw begin. Sta jezelf toe om samen met mij een pad te bewandelen dat leidt naar een leven vol authenticiteit en vervulling. Hier sta ik voor je klaar, klaar om samen die reis te beginnen.

Coach Freek

Mijn persoonlijke mikken en makken

Mijn leven is gevuld met optimisme en empathie, maar ik ben zeker bekend met de uitdagingen die het leven soms met zich meebrengt. Een auto-ongeluk uit het verleden herinnert me daar regelmatig aan, vooral fysiek. Maar ik kies ervoor deze uitdagingen aan te gaan met een positieve instelling en veel doorzettingsvermogen. Net als velen van jullie heb ik ook donkere tijden gekend, zoals een burn-out, depressie en paniekaanvallen. Maar deze momenten zijn slechts één hoofdstuk van mijn verhaal. Ze definiëren niet wie ik, Freek, in de kern ben. Ik ben meer dan deze ervaringen. Ondanks alles vind ik nog steeds vreugde in het leven en kan ik oprecht gelukkig zijn.

Deze uitdagingen hebben mij gevormd. Ze hebben me kracht, veerkracht en inzicht gegeven. Ondanks alles bruist mijn leven van energie, geduld, doorzettingsvermogen, creativiteit en positiviteit. Dit zijn de lessen die ik meeneem in mijn werk als coach en gesprekstherapeut. Ik deel ze graag met jou, om samen jouw verhaal van groei en zelfontdekking te schrijven. Want ook jij hebt die ongekende kracht in je, klaar om ontdekt te worden.

Freek als levenskunstenaar 

Freek, een ware levenskunstenaar, vindt vreugde in de kleine en grote dingen om hem heen. Trouw wordt het eigen pad gevolgd, altijd in lijn met wat echt belangrijk is. Het leven wordt niet gezien als een lijstje van verplichtingen, maar als een spannend avontuur vol nieuwe inzichten en ontdekkingen.

Risico’s nemen en buiten de gebaande paden stappen hoort erbij. Waar anderen misschien aarzelen, wordt de moed gevonden om de comfortzone te verlaten. Juist daar, in het onbekende, ligt de groei. Met verwondering wordt naar de wereld gekeken, of het nu een adembenemende zonsondergang is of een diepgaand gesprek dat tot in de ziel raakt.

Veerkracht is mijn grootste kracht. Obstakels worden gezien als kansen om te leren, en verandering wordt met open armen verwelkomd. Het leven is misschien niet perfect, maar wordt ten volle geleefd, waarbij in elk moment naar schoonheid wordt gezocht. Het leven wordt in al zijn facetten omarmd, als een kunstwerk dat elke dag verder wordt vormgegeven.

De donkere dagen van burn-outs, depressie en paniekaanvallen zijn bekend. Deze uitdagingen hebben niet gebroken, maar juist sterker gemaakt. Ze vormen een hoofdstuk in het verhaal, niet het hele boek. Freek is meer dan ervaringen, meer dan pijn. Een optimist, een doorzetter, een levenskunstenaar.

Dit is Freek: een rasechte levenskunstenaar die niet terugdeinst voor het onbekende, de schoonheid van elk moment omarmt en gelooft in de kracht van verandering. Herkenning? Doe je mee? Laten we samen de uitdagingen aangaan en jouw verhaal van groei en zelfontdekking schrijven.

Verkennend gesprek

Coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan. Het verkennende gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend, zodat je zonder zorgen kunt ontdekken wat coaching voor jou kan betekenen.

De stap naar coaching kan soms groot aanvoelen, maar zodra je binnenstapt, zul je merken dat alles lichter en duidelijker wordt. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Met mijn uitgebreide ervaring in coaching herken en begrijp ik veel levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je vragen of ben je op zoek naar meer helderheid en balans in je leven? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Vaak is een afspraak al binnen een week mogelijk. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Zien we elkaar binnenkort?

Spreek met Freek, jóuw levenscoach!

Zit je vast met levensvragen, relatieproblemen of andere dingen die het leven ongelukkig maken? Veel mensen zijn te lang bezig met het zoeken naar een oplossing. Doe dat niet! Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als coach en gesprekstherapeut en help je graag weer op weg naar meer levensgeluk en persoonlijke groei.

Maak een afspraak binnen een week. Hoe? Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-10222289 of een e-mail naar f.offeringa@outlook.com. Samen gaan we op een leefavontuur om jouw ware ik te vinden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & Gesprekstherapeut Freek
Hallo, ik ben Freek, met 35 jaar ervaring. Zit je met levensvragen? Elke vraag is een stap naar persoonlijke groei en inzicht. Stel je eens voor: over een week heb je al de eerste stap gezet, in Drachten of online. Samen gaan we op weg naar jouw antwoorden en groei. Zie ik je snel?!