Coachingsformulieren

Zoek
Levenscoach Freek Offeringa

Ik – Freek

Coach Freek
35 jaar passievolle coaching – puur voor jouw levensvragen!

Levenscoach Freek

Met 35 jaar ervaring als levenscoach en psycholoog in Drachten, help ik je jouw levenspuzzels te ontrafelen. Of het nu face-to-face of online is, binnen 2 dagen sta ik voor je klaar. Klik hier en ontdek hoe ik jouw levensvragen oplos.

Eerste Hulp Coaching

Verlang je naar een snel, persoonlijk gesprek over de levensvragen die je bezighouden? Bij mij kun je binnen twee dagen al terecht, of het nu overdag is of ’s avonds, persoonlijk of eenvoudig online. Hoe? Klik nu hier. 

Levenscoaching

Levenscoaching bied je een flinke dosis positiviteit en creativiteit vind ik als levenscoach jouw vernieuwende oplossingen voor de hobbels op je levenspad. Wil je weten hoe en waarmee ik je kan helpen? Klik dan nu hier.

Gun jezelf de mooiste tijd van je leven

Je kunt je passies en interesses ontdekken, nieuwe perspectieven vinden en jezelf uitdagen om te groeien. Als je me als coach inschakelt, kun je het beste uit jezelf halen en een leven leiden dat je gelukkig maakt. Wat houdt je nog tegen? Neem contact met me op als je levenscoach en begin met de mooiste tijd van je leven!

Online coaching

Online coaching is eenvoudig en even doeltreffend als face-to-face gesprekken. Zonder reistijd, flexibel in te plannen, ook voor kortere sessies. Wil jij ook de kracht van online coaching ervaren? Klik hier .

Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching: meer dan begeleiding, het is een boost voor communicatie, marketing en reclame. Van opvallende visitekaartjes tot krachtige social media campagnes. Dat is de ware bedrijfscoaching! Ontdekken!  Klik nu hier.

Leefblog

In deze LeefBlog vind je volop informatie over boeiende leefthema’s en persoonlijke groei-verhalen. Deze blog is een levensspiegel, dus kom regelmatig terug en ontdek meer over de wereld en jezelf. Klik hier om te beginnen.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!