Coachingsformulieren

Zoek

Inspiratiesessie

LevensCoach Freek – Ontdek unieke inzichten voor elke levensvraag, gesteund door 30 jaar ervaring!

Inspiratie, dat voel je tot in je tenen! Het is als een vonkje dat in je borrelt, wachtend om te vlammen. Het is niet zomaar een momentje; het is een gevoel waardoor je in actie wilt komen. Inspiratie voelt als een energieboost die je krijgt bij een nieuw inzicht of een frisse blik op zaken. Soms lijkt het wel magie, getriggerd door kunst, die ene songtekst, een zin in een boek, de schoonheid van de natuur of gewoon de vibe van iemand in je buurt. Die vonk, die drive, het zet je in beweging, helpt je te groeien en nieuwe wegen te ontdekken.

Wil je zo’n moment van inspiratie zelf ervaren? Tijdens een inspiratiesessie met mij, LevensCoach Freek uit Drachten, duiken we samen in dat gevoel. We zoeken naar jouw eigen vonk en kijken hoe die vlam groter kan worden. Gun jezelf dat moment, die frisse wind voor je geest. Laat je inspireren en ontdek de kracht van echte motivatie. Kom langs voor een inspiratiesessie en zet die eerste stap naar verandering!

Inspiratie, daar draait het om! Weet je, het is dat gevoel dat je oppept, dat je ogen doet glinsteren en je een boost geeft. Inspiratie duwt je naar nieuwe avonturen en helpt je om buiten de gebaande paden te denken. En raad eens? Dat kleine sprankje, dat zit in jou. Ja, inderdaad, in jou! Het is net dat enthousiasme dat je voelt als je favoriete liedje op de radio komt. En als je dat vlammetje de ruimte geeft, nou, dan gebeuren er echt te gekke dingen. Dus, kom op! Laten we dat vuur aanwakkeren en kijken waar het ons naartoe leidt. En als je een duwtje in de rug nodig hebt, ben ik, coach Freek om je te begeleiden. Samen laten we dat vuurtje branden!

Persoonlijke inspiratie

Voel je je weleens vastgelopen? Wil je veranderingen in je leven aanbrengen, maar weet je niet waar te beginnen? Op zulke momenten kan het bijzonder waardevol zijn om met een ervaren coach zoals ik de mogelijkheden te verkennen. Met mijn jarenlange ervaring sta ik klaar om je de juiste vragen te stellen en een spiegel voor te houden. Vaak heb je zelf al de oplossingen in handen, maar het kan zo prettig zijn om met een coach en psycholoog samen jouw weg te ontdekken.

Ik combineer mijn professionele ervaring met mijn persoonlijke levenslessen en alles wat ik, net als jij, heb doorstaan. Deze samensmelting stelt mij in staat om jou op een unieke, persoonlijke wijze te ondersteunen. Tijdens een inspiratiesessie bied ik je de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek diep geïnspireerd en geprikkeld te worden. Dit verbreedt je perspectief en biedt ruimte voor frisse, nog niet eerder overwogen inzichten. Laat je motiveren en ontdek de kracht in jezelf!

Loop je vast en voelt alles even zwaar, zowel in je werk als in je privéleven? Denk je dat een volledig coachtraject te veel van het goede is, maar dat een klein duwtje in de rug wonderen kan doen? Dan is een inspiratiesessie iets voor jou. Of het nu stroef loopt in je leven, werk, studie, of je je simpelweg onzeker voelt – tijdens een inspiratiesessie pakken we samen jouw uitdagingen aan. Wacht niet tot je zorgen zich opstapelen; blijf er niet in rondlopen. Met een inspiratiesessie kijken we fris en buiten de bekende kaders om jou weer op weg te helpen.

Wil je hulp om je leven een positieve wending te geven? Om nieuwe manieren van denken te ontdekken en je leven zelf vorm te geven? Maak dan nu een afspraak voor een inspiratiesessie. Ik, coach & psycholoog Freek uit Drachten, sta klaar om je dat zetje te geven dat je nodig hebt, om samen te kijken naar nieuwe perspectieven en om jou de regie over je eigen leven weer in handen te geven!

Ondernemersinspiratie

Het avontuur van ondernemerschap kan soms voelen als een eenzame reis, waar je wordt geconfronteerd met talloze uitdagingen die lijken alsof ze geen oplossing hebben. De momenten van twijfel kunnen zwaar wegen, en de beslissingen lijken alleen maar moeilijker te worden hoe langer je erover nadenkt. Of het nu gaat om het worstelen met het vormgeven van een dienst of product, of om de onzekerheid over hoe je jezelf moet presenteren, ik ben hier om je bij te staan.

Met mijn uitgebreide ervaring als communicatie- en marketingmanager en vele jaren als bedrijfscoach en zelfstandig ondernemer, bezit ik de kennis en inzichten om jou te begeleiden bij de ontwikkeling van je producten en diensten. Ik heb de hoogte- en dieptepunten van het ondernemerschap zelf meegemaakt, waardoor ik als geen ander weet hoe uitdagend het kan zijn wanneer de weg niet altijd helder is.

Ik bied niet alleen praktische en creatieve adviezen, maar ook een luisterend oor en empathie om je te helpen je weg te vinden in de complexe wereld van het ondernemen. Samen geven we vorm aan de inspiratiesessie; soms zijn een paar gesprekken voldoende om de nodige helderheid en richting te vinden, en soms is een inspirerende dag samen de sleutel om je passie en visie weer te ontdekken en te herdefiniëren.

Mijn doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin je je zorgen, twijfels en aspiraties kunt delen. Om samen te werken aan het ontwikkelen van je ideeën en het realiseren van je dromen. Om jou de moed, de middelen en het vertrouwen te geven om je onderneming naar nieuwe hoogten te tillen.

Inspiratiesessie

Verloop inspiratiesessie

Bij een inspiratiesessie ben aan zet! Jij bepaalt de onderwerpen, jouw unieke helderheidsprikkel wacht op je in de komende 60 minuten. Deel je gedachten, je twijfels, je dromen … Vertel me alles wat in je omgaat, waar je tegen aanloopt, en wat er in je leven schuurt en knaagt. Ik ben hier om te luisteren en om je vragen te stellen die je naar een plek van helderheid en inspiratie leiden, die je een frisse en wakkere kijk op je eigen leven bieden. Een inspiratiesessie met mij is een reis vol interactie, inzicht, een tikkeltje humor en indien nodig een zachte confrontatie.

In 60 minuten gaan we samen op onderzoek uit naar wat jij nodig hebt om vooruit te gaan. Met mijn vragen probeer ik je te inspireren, je aan het denken te zetten, en je een nieuw perspectief te bieden op jouw uitdagingen. Echte, diepgaande verandering kost tijd, dat weet je. Maar de magische transformaties die ik zie bij de mensen die ik coach zijn het bewijs dat het mogelijk is. Het vergt moed en vertrouwen. We gaan samen ontdekken welke prachtige transformaties jij kunt realiseren. We zoeken uit wat jij nodig hebt om minder beïnvloed te worden door je gedachten en gevoelens en hoe jij een leven vol betekenis en zingeving kunt creëren.

Aanvragen inspiratiesessie

Trakteer jezelf op een kosteloze inspiratiesessie en zet de stappen die jij nodig hebt, vooral nu, in deze tijden waarin alles lijkt te veranderen. Sta jezelf toe om geïnspireerd te worden! Wil je naar het volgende niveau zonder de verplichtingen en het gedoe? Door middel van je eigen unieke kracht? In een inspiratiesessie gaan we op een ontspannen manier verkennen waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Via bevraging ontdek jij je eigen antwoorden en ga je terug naar huis met een hoofd vol inspiratie, nieuwe inzichten en een dosis positieve energie.

Ben je klaar voor een golf van inspiratie en een flits van helderheid in je leven? Vul dan snel het onderstaande contactformulier in! Ik zorg ervoor dat we binnen een week een inspirerend gesprek hebben. Samen duiken we de diepte in en verkennen we de onbewandelde paden van je gedachten. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en samen het onbekende in jouw wereld te ontrafelen. Tot snel, ik verheug me erop om een deel van jouw reis met je mee te mogen maken!

Verkennend gesprek

Elk oplossende coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan.

Ik besef dat de stap naar coaching soms als een grote hindernis kan voelen. Maar zodra je binnenstapt, beloof ik dat alles lichter en duidelijker zal aanvoelen. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Door mijn uitgebreide ervaring in coaching, ben ik bekend met vele levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je op dit moment vragen of ervaar je uitdagingen die je leven ongelukkig maken, spanning geven of andere knellende levensvragen? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Zien we elkaar binnenkort?

Coaching hét antwoord op jouw levensvraag!

Zet samen met mij, Freek, je levenscoach, de stap naar je ware passie en onontdekte mogelijkheden. Met een schat aan ervaring en een open hart, sta ik klaar om je te begeleiden bij het beantwoorden van jouw levensvragen. Laat ons samen jouw echte ik en diepste wensen ontdekken. Maak een afspraak en laat ons een nieuw pad inslaan, vol vertrouwen en verbinding.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!