Coachingsformulieren

Zoek

Kennismaking coaching

Coach & psycholoog Freek – Jarenlange coachingservaring voor ál jouw levensvragen.

Welkom op mijn kennismakingspagina. Mijn naam is Freek, en wellicht ben ik jouw toekomstige coach en psycholoog uit Drachten. Ik snap het volkomen: het zetten van die eerste stap richting coaching kan behoorlijk uitdagend aanvoelen. Wellicht spelen er vragen in je hoofd, zoals: ‘Is dit precies wat ik nodig heb?’, ‘Wat zullen anderen ervan vinden?’ of ‘Zal ik wel een klik hebben met Freek?’. ‘Kan hij mij helpen met mijn levensvragen?’. Laat me je geruststellen, zulke overpeinzingen zijn volkomen normaal. Het is een natuurlijke reactie op het onbekende, zeker wanneer het iets persoonlijks als coaching betreft.

Stel je voor: wat als deze eerste kennismaking met coaching precies datgene is wat je nodig hebt? Een uitgelezen kans om diepgaande zelfreflectie te ervaren en dichter bij je eigen kern te komen. Ondanks de twijfels en de onzekerheid, wil ik je aanmoedigen de stap te wagen. Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking. Ervaar zelf hoe bevrijdend het kan zijn om openhartig te spreken met iemand die oprecht luistert, je begrijpt en een schat aan ervaring met zich meebrengt. Durf die belangrijke stap te nemen en laten we samen verkennen wat coaching voor jou kan betekenen. Neem ook een kijkje op de pagina ‘Coach & Psycholoog Freek’ hier op de website. Daar lees je meer over mij, mijn aanpak en krijg je een indruk van de sfeervolle coachingsruimte waarin ik werk. Je bent van harte welkom!

Laten we gezamenlijk de uitdaging aangaan om drempels te verkennen in een setting waar jij je volkomen op je gemak voelt. Een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek biedt ons de kans om te peilen of er tussen ons een waardevolle ‘klik’ is. Dit gesprek biedt jou een moment van reflectie: waar stuit je op in het leven? Welke dromen koester je? Wat zijn jouw innerlijke verlangens? Bovendien zal ik je inzicht geven in mijn werkwijze en hoe ik geloof jou te kunnen bijstaan.

Die ‘klik’ is cruciaal: meer dan slechts een prettige sfeer, is het een basis voor wederzijds vertrouwen en begrip. Als dat vertrouwen aanwezig is, durf je je werkelijk te openen. Dit verdiept onze conversaties en maakt ze betekenisvoller, wat essentieel is voor mijn rol als jouw coach & psycholoog. Dit stelt ons in staat om effectief te werken aan jouw welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Voor velen is de stap naar coaching een onbekend en soms beangstigend pad. Gebaseerd op mijn jarenlange ervaring in Drachten, zie ik keer op keer dat eventuele aarzeling snel wegebt zodra het gesprek begint. Coaching is een verrijkende ervaring die verhelderende inzichten biedt en nieuwe perspectieven opent. Na ons verkennende gesprek duiken we dieper in jouw drijfveren, ambities, zorgen en momenten van vreugde. Samen stellen we een traject op dat helder en zinvol voor jou is. Dankzij mijn uitgebreide ervaring bied ik je niet alleen hoogwaardige coaching, maar je profiteert ook van mijn levenswijsheid op dit gebied en tal van andere aspecten in het leven. Gezien mijn rijke kennis en ervaring kun je me gerust de nestor van de coaching noemen.

Beschouw onze kennismaking als een poort naar diepere zelfkennis. Samen pakken we obstakels aan en streven we naar jouw volledige potentieel. Mijn toewijding en ervaring staan garant voor begeleiding op jouw pad naar zelfrealisatie en welzijn.

De drempel van een verkennend gesprek

Voor veel mensen die voor het eerst overwegen om coaching te ondergaan, voelt het initiële verkennende gesprek als een drempel die ze over moeten. Deze aarzeling kan voortkomen uit verschillende gevoelens: angst voor het onbekende, zorgen over het delen van persoonlijke gedachten en gevoelens met een vreemde, of zelfs twijfel of coaching wel echt zal helpen. Het idee om zich kwetsbaar op te stellen en mogelijk beoordeeld te worden, kan voor sommigen ontmoedigend zijn.

Echter, deze gevoelens, hoe begrijpelijk ook, zijn vaak ongegrond. Een verkennend gesprek is precies dat – een kans om de coach te leren kennen, het proces te begrijpen en je eigen behoeften en zorgen te bespreken in een niet-oordelende omgeving. Professionele coaches zijn getraind om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waarin individuen zich comfortabel en begrepen voelen. Bovendien is het primaire doel van zo’n gesprek om te zien of er een wederzijdse ‘klik’ is en of de coaching een goede match is voor de cliënt.

Daarom, hoewel de initiële stap naar een verkennend gesprek voor sommigen groot kan aanvoelen, is het belangrijk te beseffen dat het een kans is, zonder verplichtingen, om vragen te stellen, zorgen te uiten en het coachingstraject beter te begrijpen. Het is een eerste stap naar persoonlijke groei en welzijn.

Verkennend gesprek

Elk oplossende coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan.

Ik besef dat de stap naar coaching soms als een grote hindernis kan voelen. Maar zodra je binnenstapt, beloof ik dat alles lichter en duidelijker zal aanvoelen. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Door mijn uitgebreide ervaring in coaching, ben ik bekend met vele levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je op dit moment vragen of ervaar je uitdagingen die je leven ongelukkig maken, spanning geven of andere knellende levensvragen? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Zien we elkaar binnenkort?

Boost je leven met coaching!

Ontdek je levenspassie en vind nieuwe paden met mijn begeleiding als coach en psycholoog. Ik ben Freek, en met jarenlange ervaring sta ik klaar om antwoorden te geven op ál jouw levensvragen. Laten we jouw ware ik en wensen ontdekken. Maak een afspraak en neem samen met mij een andere afslag naar nieuwe mogelijkheden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!