Coachingsformulieren

Zoek
Leefblog

LeefBlog

 Coach & psycholoog Freek – Jarenlange ervaring voor ál jouw levensvragen.

Freek de man en coach

Freek de man en coach

Ontdek Freek, jouw persoonlijke coach in Drachten, met meer dan 30 jaar ervaring en een praktische insteek. Hij biedt coaching op maat, of je nu face-to-face of online afspreekt. Binnen een week kun je al beginnen aan jouw reis vol diepgang, humor en verrassende inzichten. Freek’s unieke benadering is jouw sleutel tot zelfontdekking. Maak je klaar voor een inspirerende ervaring die precies past bij wat jij nodig hebt.

Lees verder»
Conversiestoornis

Conversiestoornis

Conversiestoornis verandert mentale stress in fysieke symptomen, zonder medische oorzaak, beïnvloedend hoe iemand beweegt of zintuigen gebruikt. Dagelijks is het een strijd tegen onbegrepen pijn, verlamming, of aanvallen, wat angst en isolatie voedt. Maar het brengt ook onverwachte kracht en veerkracht, een diepe zelfkennis en de vaardigheid om te vechten tegen onzichtbare vijanden, terwijl men zoekt naar begrip en steun in de gemeenschap.

Lees verder»
Perfectionisme

Perfectionisme

Perfectionisme is een tweesnijdend zwaard: top voor je drive, maar het kan je ook slopen. Gezond perfectionisme geeft je een boost, terwijl de ongezonde variant je alleen maar naar beneden haalt. Met coaching ontdek je hoe je zonder die eeuwige lat kan leven: lekker presteren, chillen zonder je schuldig te voelen, en echt gelukkig zijn. Niet omdat je perfect bent, maar omdat je leeft zoals jij dat wil. Coaching switcht je van ‘perfect moeten zijn’ naar ‘gewoonweg gelukkig zijn’.

Lees verder»
Later

Later

Coaching is de brug die het “nu” met mogelijkheden verbindt, zonder de illusie van “later” als excuus. In het heden ontvouwen zich kansen, en coaching helpt om deze direct te grijpen, te groeien en te transformeren. Wachten op later is vaak een vertragingstactiek, een vlucht voor actie. Coaching brengt je terug naar het nu, waar echte verandering plaatsvindt, door inzichten te verschaffen en je te motiveren jouw volledige potentieel te benutten.

Lees verder»
Holistic coachen

Holistisch Coachen

Holistisch coachen is essentieel voor menselijk geluk omdat het diepgaand de verbinding met jezelf herstelt, alle aspecten van het zijn integreert en blokkades adresseert. Door inzicht in en harmonie tussen lichaam, geest, en ziel te bevorderen, ontsluit het ons volledige potentieel, leidt het tot authentieke zelfexpressie en duurzame persoonlijke groei, wat de basis legt voor diepgaand, langdurig geluk en vervulling.

Lees verder»
Praat vaker over seks

Praten over seks

Praten over seks is cruciaal voor gezonde relaties en welzijn. Open, taboeloze communicatie bevordert een veilige, voldoening gevende seksuele ervaring, vermindert misverstanden en verhoogt emotionele intimiteit. Het doorbreken van het stilzwijgen rond seks draagt bij aan betere seksuele gezondheid, voorkomt soa’s en ongewenste zwangerschappen, en moedigt geïnformeerde keuzes aan. Een open dialoog is essentieel voor een gelukkiger, gezonder seksleven.

Lees verder»
De man en zijn gevoelens

De man en zijn gevoel

In deze LeefBlog zullen we een vurig pleidooi houden over de man en zijn diepste gevoelens, een rijk landschap dat zelden de aandacht zoekt. We gaan de traditionele stereotypes doorbreken en duiken in de complexe wereld van mannelijke gevoelens. In deze boeiende reis zal ik je meenemen naar de passie waarmee mannen hun dagelijkse gevoelsleven leren kennen.

Lees verder»
Verlangens en gewoontes

Verlangens en gewoontes

Verlangens motiveren ons, gewoontes vormen ons pad. Maar de echte kracht? Die ligt bij jou. Elke keuze die je maakt, elke gewoonte die je vormt, bepaalt de richting van je leven. Onbewust geleid door diepe verlangens, is het aan jou om je koers te bepalen. Jij bent de sleutel tot verandering. Door bewust je verlangens en gewoontes te sturen, open je de deur naar een rijker, vervulder leven.

Lees verder»
NoFap de kracht van zelfbeersing

NoFap de kracht van zelfbeheersing

NoFap moedigt actief aan om tijdelijk porno en masturbatie te laten, met het doel je zelfbeheersing te versterken en persoonlijke groei te stimuleren. Dit leidt tot meer energie, betere focus, en grotere tevredenheid in relaties, gericht op een bevredigend leven. Het bevordert geluk, helpt je jezelf opnieuw te ontdekken, ondersteunt je mentale en emotionele gezondheid, en helpt je een leven op te bouwen dat aansluit bij je ware wensen.

Lees verder»
Verandering = Weerstand

Verandering = Weerstand

Weerstand: De stille killer van elke verandering. Het is die onzichtbare vijand die ons tegenhoudt, die persoonlijke groei en positieve levensveranderingen in de weg staat. Als doorgewinterde coach en psycholoog heb ik zowel persoonlijk als met mijn cliënten de uitdaging van weerstand aangegaan en overwonnen. De boodschap is duidelijk: kies voor verstand boven weerstand. Noem het onzin, noem het obstakels, maar geef niet toe.

Lees verder»
Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!