Coachingsformulieren

Zoek
Freek de man en coach

LevensCoach Freek

LevensCoach Freek – Ontdek unieke inzichten voor elke levensvraag, gesteund door 30 jaar ervaring!

LevensCoach Freek

Welkom in mijn praktijk in Drachten. Mijn naam is Freek, jouw persoonlijke levenscoach. Door deze pagina te bezoeken heb je al een belangrijke stap gezet op weg naar verandering. Ik ben blij dat je de weg naar mij hebt gevonden. Met veel passie en toewijding werk ik vanuit Drachten om jou op maat te ondersteunen in je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het kan zijn dat je worstelt met belangrijke levensvragen, of dat je begeleiding zoekt bij persoonlijke dilemma’s, in je carrière, of bij emotionele uitdagingen. Ik ben hier om je te verzekeren: je staat er niet alleen voor. Samen kunnen we werken aan het vinden van een balans en het bereiken van vervulling in je leven. In deze snel veranderende en vaak hectische wereld, sta ik klaar als jouw steunpilaar van licht en stabiliteit.

Als LevensCoach Freek onderscheid ik mij door een specifieke coachingswijze. Mijn aanpak is zorgvuldig ontworpen om niet alleen praktisch en gepersonaliseerd te zijn, maar ook sterk gericht op het boeken van concrete resultaten. Dit betekent dat je onder mijn begeleiding snel weer controle en inzicht krijgt in je symptomen of de levensvragen waarmee je worstelt. De technieken en interventies die ik gebruik, zijn niet alleen gebaseerd op pragmatisme, maar steunen ook op degelijk wetenschappelijk onderzoek. Dit zorgt ervoor dat de ondersteuning die je bij mij vindt, effectief is op de korte termijn en tegelijkertijd zorgt voor diepgaande en blijvende veranderingen.

In mijn praktijk creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving, essentieel voor cliënten om persoonlijke hindernissen en mentale blokkades te verkennen en te overwinnen. Mijn aanpak omvat het gebruik van bewezen strategieën en technieken die specifiek gericht zijn op het versterken van psychologische veerkracht en algemeen welzijn van elk individu. Hierbij is een persoonlijke en empathische benadering mijn uitgangspunt.

Als jouw coach en gids doorloop ik samen met jou het hele traject, fungerend als een klankbord en ondersteuner op jouw reis naar persoonlijke groei en zelfontdekking. Mijn methode is gericht op het bewerkstelligen van blijvende veranderingen. Ik streef ernaar om je niet alleen te voorzien van diepgaande inzichten, maar ook van de vaardigheden die nodig zijn om toekomstige uitdagingen met zelfvertrouwen en veerkracht te benaderen.

Woon je in Drachten of elders? Ongeacht je locatie, ik, LevensCoach Freek, ben er voor jou. Met mijn uitgebreide ervaring heb ik al velen begeleid naar een leven vol balans, zingeving en vervulling. Wat ik aanbied gaat verder dan alleen professionaliteit: ik bied een luisterend oor en een warm hart. Je bent van harte welkom voor een eerste, kosteloze kennismaking, die vaak al binnen een week mogelijk is. Of we elkaar nu in Drachten ontmoeten of via een online sessie, ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan jouw pad naar geluk en vervulling. Zie mij niet enkel als een professional, maar als een partner in jouw reis naar persoonlijke groei en een gelukkig leven.

Bij mij vind je een verfrissende en persoonlijke benadering, helemaal afgestemd op jou en je specifieke levensvragen. Ik geloof sterk in de kracht van humor, ontspanning en geluk en zet deze in om een diepe, vertrouwelijke relatie op te bouwen die echte verandering mogelijk maakt. Mijn aanpak is niet rigide; ik ben flexibel en stem af op wat jij nodig hebt, met een open hart en een luisterend oor. Samen gaan we op weg om jouw pad te ontdekken en te bewandelen, gericht op jouw persoonlijke groei en welzijn. Voel je welkom om deze reis met mij te beginnen, in een sfeer van vertrouwen en begrip.

Wie wil je zijn

Wie ben jij echt, diep van binnen? En misschien nog belangrijker, wie wil je worden? Voel je soms dat het verleden je blijft achtervolgen, met al zijn pijn en echo’s uit vervlogen tijden? Worstel je met schaduwen van oude angsten of trauma’s, misschien van pesterijen uit je jeugd of op je werk? Of bevind je je in een relatie die meer voelt als een stormachtige zee dan een rustige golf?

Het leven is vol uitdagingen. Maar weet dat ik er voor je ben, hier in Drachten of online, om je te helpen je ware ik te vinden, dwars door de chaos heen. Denk eens na: wat wil je echt in het leven? Wil je elke ochtend wakker worden met een gevoel van geluk, rust en doelgerichtheid? Of blijf je liever waar je bent, in je huidige situatie, hoe lastig die ook mag zijn? Laten we samen ontdekken wat je echt wilt en stappen zetten naar een toekomst waarin jij je gelukkig voelt.

Laat je eens voorstellen aan een leven waarin je niet alleen droomt, maar ook daadwerkelijk doet. Een leven waar jouw grenzen niet vastliggen, maar juist uitnodigen om verlegd te worden. Het is tijd om te ontdekken wat er diep in jou verborgen ligt. Of we nu samen in dezelfde ruimte zijn of de afstand overbruggen met online coaching, mijn doel is om jouw persoonlijke gids te zijn op dit avontuur.

Denk aan de mogelijkheden die voor je liggen – misschien wel meer dan je ooit hebt durven dromen. Het begint allemaal met de durf om een eerste stap te zetten, de stap naar verandering en groei. Ik nodig je uit in een wereld waar jouw uitdagingen de deuren openen naar nieuwe kansen, naar een nieuw begin. Sta jezelf toe om samen met mij een pad te bewandelen dat leidt naar een leven vol authenticiteit en vervulling. Hier sta ik voor je klaar, klaar om samen die reis te beginnen. Jouw reis naar een leven waarin jij de regie hebt, vol vertrouwen en geluk.

LevensCoach Freek

Voel je soms dat je er alleen voor staat op je levensreis? Dat hoeft niet langer. Als jouw levenscoach nodig ik je uit om samen een nieuw hoofdstuk te beginnen. Sta open voor de mogelijkheid om in jezelf te investeren, waarbij we samen, met volle overtuiging, het avontuur aangaan dat voor ons ligt.

Of we nu persoonlijk samenwerken in Drachten of elkaar ontmoeten via online coaching, we gaan een pad op dat niet altijd de makkelijkste is, maar zeker het meest belonend. Aan jouw zijde, bij elke stap, elke bocht en elk kruispunt, ondersteun ik je tot je vol zelfvertrouwen je eigen weg kiest. Zie jezelf door mijn ogen: als een bijzonder persoon, bruisend van potentie en mogelijkheden. Laat mij je helpen om de unieke schoonheid binnenin jou te ontdekken en te laten stralen, verlicht door liefde en zelferkenning. Samen ontrafelen we het pad naar jouw ware, authentieke zelf. Waar je ook bent, ik ben hier om je te ondersteunen op deze reis.

Coach Freek

Mijn persoonlijke mikken en makken

Mijn leven is gevuld met optimisme en empathie, maar ik ben zeker bekend met de uitdagingen die het leven soms met zich meebrengt. Een auto-ongeluk uit het verleden herinnert mij daar regelmatig aan, vooral fysiek. Maar ik kies ervoor deze uitdagingen aan te gaan met een positieve instelling en veel doorzettingsvermogen. Net als velen van jullie heb ik ook de donkere tijden gekend van een burn-out, depressie en paniekaanvallen. Maar deze momenten zijn slechts één hoofdstuk van mijn verhaal. Ze vormen niet wie ik, Freek, in de kern ben. Ik ben meer dan deze ervaringen. Ondanks alles vind ik nog steeds vreugde in het leven en kan ik oprecht gelukkig zijn

Deze uitdagingen hebben mij gevormd. Ze hebben mij kracht, veerkracht en inzicht gegeven. Ondanks alles bruist mijn leven van energie, geduld, doorzettingsvermogen, creativiteit en positiviteit. Dit zijn de lessen die ik meeneem in mijn werk als coach en psycholoog. Ik deel ze graag met jou, om samen jouw verhaal van groei en zelfontdekking te schrijven. Want ook jij hebt die ongekende kracht in je, klaar om ontdekt te worden. Laten we samen die reis maken, vanuit Drachten of online, waarbij ik je ondersteun, aanmoedig en samen met jou groei.

Freek als levenskunstenaar 

Ik, Freek, leef mijn leven als een echte levenskunstenaar. Elke dag, elk moment, vind ik pure vreugde in de kleine en grote dingen om me heen. Mijn pad volg ik trouw, steeds in lijn met wat ik echt belangrijk vind. Voor mij is het leven geen lijstje van dingen die ‘moeten’, maar een spannend avontuur vol nieuwe inzichten en ontdekkingen.

Ik durf risico’s te nemen, buiten de gebaande paden te treden en het onbekende te verkennen. Waar anderen misschien terugdeinzen, daar vind ik juist de moed om mijn comfortzone te verlaten. Daar ligt mijn groei. Ik kijk met verwondering naar de wereld om me heen. Of het nu gaat om een adembenemende zonsondergang of een diepgaand gesprek, het raakt me tot in mijn ziel.

Mijn veerkracht zet ik in om obstakels te zien als kansen om te leren. Ik verwelkom verandering met open armen. Mijn leven is misschien niet perfect, maar ik leef het ten volle en zoek in elk moment naar schoonheid. Ik omarm het leven in al zijn facetten, als een kunstwerk dat ik elke dag verder mag vormgeven. Dit is wie ik ben: Freek, een rasechte levenskunstenaar.

Uitnodiging verkennend gesprek

Elk oplossende coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan.

Ik besef dat de stap naar coaching soms als een grote hindernis kan voelen. Maar zodra je binnenstapt, beloof ik dat alles lichter en duidelijker zal aanvoelen. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Door mijn uitgebreide ervaring in coaching, ben ik bekend met vele levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je op dit moment vragen of ervaar je uitdagingen die je leven ongelukkig maken, spanning geven of andere knellende levensvragen? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Zien we elkaar binnenkort?

Boost je leven met coaching!

Ontdek je levenspassie en vind nieuwe paden met mijn begeleiding als coach en psycholoog. Ik ben Freek, en met jarenlange ervaring sta ik klaar om antwoorden te geven op ál jouw levensvragen. Laten we jouw ware ik en wensen ontdekken. Maak een afspraak en neem samen met mij een andere afslag naar nieuwe mogelijkheden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!