tiktok

Volg mijn DagLeefTips op TikTok!

Search
Levenscoaching

Levenscoaching

Spreek met Freek – Jouw persoonlijke coach & gesprekstherapeut met 35 jaar ervaring. Maatwerk voor elke levensvraag.

Levenscoaching is een unieke vorm binnen coaching en psychologie, gericht op het verkennen en realiseren van iemands potentieel, verlangens en dromen. In tegenstelling tot traditionele psychologie, die zich richt op het behandelen van specifieke klachten, gaat levenscoaching over het hele levensverhaal en het vormgeven van de toekomst.

Wat doe ik met levenscoaching? Samen duiken we diep in je waarden, passies en drijfveren, op zoek naar balans en zelfbegrip. Dit traject gaat verder dan het behalen van doelen; het gaat over het waarderen van de reis zelf, het vinden van vreugde in kleine momenten en het zien van uitdagingen als groeikansen.

Herken jij dit? Hoe vaak zeg je niet: ‘het leven zit vol verrassingen’ of ‘het leven zit vol ups en downs’. Naast alle mooie dingen kan het leven je dus ook tegenslag bezorgen. Of je dat nu leuk vind of niet, je zult ermee moeten omgaan. Soms kom je er alleen niet uit en heb je even een helpende hand of een steun in de rug nodig. Van een deskundig en betrokken buitenstaander die naast je gaat staan. Met levenscoaching wil ik je graag met alle kennis, wijsheid en ervaring die ik in mijn eigen leven en via anderen heb opgedaan, door zo’n lastige fase heen loodsen. Met een of meerdere mooie én persoonlijke gesprekken die je inzicht, ruimte en vooral veel helderheid geven. Zodat je daarna weer zélf verder kunt.

Bij levenscoaching focus ik mij op jouw bewustwording en persoonlijke groei op diverse levensgebieden. Ik help je inzicht te krijgen in je situatie, evenals in de achterliggende patronen en blokkades. Samen onderzoeken we de levensthema’s die steeds opnieuw in jouw leven opduiken en die je groei in de weg staan. Door je hiervan bewust te worden, kun je betere keuzes maken en weer de controle over je leven terugkrijgen. Ik begeleid je in het beter leren kennen van jezelf en het vinden van je eigen oplossingen, gebaseerd op jouw innerlijke wijsheid. Het uiteindelijke doel? Je levensgeluk vergroten. Door deze inzichten kom je dichter bij jezelf en ontdek je beter wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

In levenscoaching draait alles om jou

Ontdek je ware potentieel met mij als je levenscoach aan je zijde. Coaching bij mij betekent meer dan alleen begeleiding; het is een avontuurlijke reis naar zelfontdekking. Word je soms overspoeld door emoties of voel je je niet helemaal jezelf? Dat overkomt ons allemaal weleens. Het leven zit vol uitdagingen en raadsels, maar samen, met mijn expertise, banen we ons een weg naar balans en tevredenheid. We gaan samen op zoek naar de antwoorden die je nodig hebt om het leven van je dromen te realiseren.

Iedereen heeft een uniek levenspad, en dat maakt jouw reis zo bijzonder. Maar tegenslagen en onverwachte gebeurtenissen kunnen soms een schaduw werpen over je talenten en aspiraties. Voel je je weleens verdwaald door uitdagingen in je carrière, persoonlijke relaties of financiën? Dit kan invloed hebben op je zelfvertrouwen en mentale welzijn. Met mijn coaching leer je jouw unieke kwaliteiten te benutten, om te gaan met de uitdagingen van het leven en de innerlijke rust en tevredenheid te bereiken die je nastreeft. Ik bied begeleiding die écht een verschil maakt.

Levenscoaching praktisch en doelgericht

In mijn coaching combineer ik praktische met diepgaande begeleiding. We duiken samen in jouw dromen en verlangens om een passende levensroute uit te stippelen. In een veilige en open sfeer bied ik meer dan alleen een luisterend oor; het gaat om oprechte verbinding en wederzijds begrip. Onze gesprekken zijn expedities naar zelfkennis en echtheid. Ik voorzie je van praktische tools en strategieën om je leven af te stemmen op wie je werkelijk bent.

Met mij als coach ervaar je authentieke begeleiding, gedreven door oprechte intentie. Samen graven we dieper om te ontdekken wat jou echt drijft. Ik ben niet alleen je begeleider, maar ook je medereiziger en klankbord. Elke sessie en oefening heeft als doel je dichter bij je authentieke zelf te brengen. We werken samen aan een leven vol voldoening, in lijn met je diepste waarden.

Levenscoaching voor iedereen

Levensvragen staan centraal in ieders bestaan, of ze nu voortkomen uit ziekte, een scheiding, verlies of een andere levensuitdaging. Iedereen, op welk punt in het leven dan ook, kan geconfronteerd worden met vraagstukken die aandacht en begeleiding vereisen. Als LevensCoach Freek zet ik mij met volle overgave in om jou door deze vragen heen te begeleiden. Mijn doel is om samen de antwoorden te vinden die jou helpen om met vertrouwen en inzicht je levenspad te vervolgen. Elke vraag, hoe groot of klein ook, verdient een oprechte en diepgaande benadering, en dat is precies wat ik je bied.

Levensvragen staan bij mij altijd voorop. Of je nu kampt met psychische klachten, worstelt met angsten of fobieën, of je simpelweg voelt dat er iets in de weg staat tussen jou en een ontspannen, gelukkig leven, ik ben hier om te helpen. In onze samenwerking bied ik niet alleen antwoorden, maar ook diepgaande inzichten, oprecht begrip en praktische handvatten. Samen werken we eraan om het beste uit jou en je situatie te halen. Met levenscoaching vinden we een weg vooruit, wat je uitdaging ook mag zijn.

In mijn coaching benader ik je met diepe compassie, integriteit en authenticiteit. Je kunt elke sessie zien als een veilige haven, waar je openlijk je zorgen, angsten en diepste verlangens kunt delen. Samen zeilen we door de complexiteit van jouw levensvragen, op zoek naar inzicht en transformatie.

Ik geloof dat iedereen het verdient om vol kracht en zelfvertrouwen in het leven te staan. Waar je nu ook bent of welke uitdagingen je ook ervaart, ik sta naast je. Levenscoaching bij mij is een toewijding aan je eigen groei en welzijn. Laat je niet langer tegenhouden, maar kies voor deze reis samen met mij. Samen ontsluiten we de kracht van inzicht, ondersteuning en ware transformatie.

Levenscoaching

Levenscoaching nú

Ken je dat gevoel dat je niet alles uit je leven haalt wat erin zit? Dat er méér moet zijn dan de routine waar je nu in zit? Je bent zeker niet de enige. In Drachten, en ook online, heb ik talloze mensen begeleid die hetzelfde ervaren en die hun leven ten volle willen leven. Als je nu een moment van twijfel ervaart, of een onbenoembare onrust voelt, dan is het tijd om niet alleen te kiezen wat je wilt doen, maar ook te ontdekken wie je werkelijk bent. Coaching bij mij is een intensieve, avontuurlijke ervaring. We duiken diep in jouw verlangens en dromen. Het antwoord ligt vaak dichterbij dan je verwacht. Of we elkaar nu in Drachten ontmoeten of online, je kunt erop vertrouwen dat je in een veilige omgeving bent. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Bij mij vind je begrip, ervaring en een pad naar een vervullend leven.

Ben je klaar voor deze reis van levenscoaching? Neem contact met me op. Of het nu in Drachten is of online, er wacht een prachtig avontuur op je. Ik ben er voor je, elke stap van de weg.

Verkennend gesprek

Coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan.

Ik besef dat de stap naar coaching soms als een grote hindernis kan voelen. Maar zodra je binnenstapt, beloof ik dat alles lichter en duidelijker zal aanvoelen. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Door mijn uitgebreide ervaring in coaching, ben ik bekend met vele levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je op dit moment vragen of ervaar je uitdagingen die je leven ongelukkig maken, spanning geven of andere knellende levensvragen? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Zien we elkaar binnenkort?

Spreek met Freek, jóuw levenscoach!

Zit je vast met levensvragen, relatieproblemen of andere dingen die het leven ongelukkig maken? Veel mensen zijn te lang bezig met het zoeken naar een oplossing. Doe dat niet! Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als coach en gesprekstherapeut en help je graag weer op weg naar meer levensgeluk en persoonlijke groei.

Maak een afspraak binnen een week. Hoe? Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-10222289 of een e-mail naar f.offeringa@outlook.com. Samen gaan we op een leefavontuur om jouw ware ik te vinden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & Gesprekstherapeut Freek
Hallo, ik ben Freek, met 35 jaar ervaring. Zit je met levensvragen? Elke vraag is een stap naar persoonlijke groei en inzicht. Stel je eens voor: over een week heb je al de eerste stap gezet, in Drachten of online. Samen gaan we op weg naar jouw antwoorden en groei. Zie ik je snel?!