Coachingsformulieren

Zoek

Lezing Levenskunst

Coach & psycholoog Freek – Jarenlange coachingservaring voor ál jouw levensvragen.

‘Lezing LevensKunst’ – ontdek  met mij Freek het leven

In de rijke schakering van ons bestaan vormen de vragen en mysteries van het leven de boeiendste kleuren. Als psycholoog en coach nodig ik, Freek, je uit om deze diepten samen te verkennen in mijn lezingen over de kunst van het leven. Mijn aanpak is uniek: het is een gezamenlijke reis waarin we samen de grote en kleine levensvragen onderzoeken en verdiepen.

Elke lezing is een avontuur, gevormd door jouw inbreng en die van andere deelnemers. We buigen ons over vragen als: Wat brengt echt geluk? Hoe vinden we balans in ons hectische bestaan? Hoe kunnen we onze dromen realiseren? Ik geloof in een interactieve ervaring, waar jouw verhaal en perspectieven net zo belangrijk zijn als de inzichten die ik deel.

Bij ‘Lezing LevensKunst’ word je uitgenodigd niet alleen te luisteren, maar ook actief deel te nemen. Het is een kans om te leren, te lachen en misschien zelfs je visie op het leven te herzien. Samen met jou en andere gelijkgestemden ontdekken we de kunst van het leven in al zijn facetten.

Kom en ontdek de kunstenaar in jezelf, terwijl we samen de kleurrijke nuances van het leven verkennen. Dit is een uitnodiging om je eigen wijsheid en zelfinzicht te vergroten, en samen met ons een meesterwerk van jouw leven te maken. Sluit je aan bij ‘Lezing LevensKunst’ – jouw canvas wacht op je!

Of je nu op zoek bent naar inspiratie, praktische levenslessen, of gewoon een moment van reflectie en verbinding, je vindt het hier bij de Lezing LevensKunst. Nodig mij, Freek, uit voor een lezing over een van de onderwerpen die hieronder vermeld staan.

Lezing LevensKunst: Een ontdekkingsreis door levensvragen

In deze lezing richten we ons op de diepere vragen die het leven ons stelt. Samen gaan we een unieke ervaring aan, die verder reikt dan alleen woorden. Het is een reis door de diepte en hoogte van ons mens-zijn. Vraag je je wel eens af wat jouw ware doel in het leven is, hoe je een goede balans kunt vinden tussen je werk en je privéleven, of hoe je jouw relaties kunt verdiepen en versterken? Dit zijn de vragen die ons allemaal raken en die we in het hart van deze lezing zullen plaatsen.

Maar deze lezing is meer dan een simpele vraag-en-antwoordsessie. Het is een gezamenlijke verkenningstocht naar inzichten en begrip. Ik, Freek, begeleid je door deze ontdekkingsreis, waarbij we niet alleen vragen stellen, maar actief zoeken naar betekenisvolle antwoorden. Samen ontrafelen we de complexiteit van het leven en ontdekken we nieuwe perspectieven die ons kunnen helpen ons eigen pad beter te begrijpen en te bewandelen.

Lezing LevensKunst samen het leven ontdekken

Bij ‘Lezing LevensKunst’ speel jij, als deelnemer, een cruciale rol met jouw unieke levensvragen en verhalen. Jouw inzichten en ervaringen zijn onmisbaar in deze interactieve ervaring, waar we samen een ruimte van ontdekking en groei creëren. Dit wordt geen standaardlezing, maar een levendige uitwisseling waar we van elkaar leren.

Als jouw gids, Freek, breng ik inzichten en perspectieven, maar de echte kracht ligt in onze gezamenlijke ontdekkingen. We verkennen de diepten van het leven, leren van elkaars ervaringen en bouwen samen aan een rijker begrip van het leven.

Deze lezing is een reis vol verrassingen en nieuwe inzichten. Samen met mij ontdek je niet alleen de kunst van het leven, maar beleef je die ook. We duiken in de wereld van levensvragen en gaan op zoek naar wat het leven ons te bieden heeft.

Ben je klaar voor een avontuur in zelfontdekking en levenswijsheid? Jouw plek in ‘Lezing LevensKunst’ wacht op je, klaar om samen met mij, Freek, de diepte en rijkdom van ons bestaan te verkennen.

Lezing LevensKunst verdieping in relaties en werk

Naast onze verkenning van algemene levensvragen, bied ik, Freek, ook speciale lezingen aan die zich richten op twee essentiële aspecten van ons leven: relaties en werk. Deze lezingen zijn ontworpen om dieper in te gaan op hoe we betekenisvolle relaties kunnen opbouwen en onderhouden, en hoe we voldoening en balans in ons werk kunnen vinden.

Relaties: De kunst van verbinding en begrip

In de lezing over relaties duiken we in de kunst van menselijke verbindingen. We verkennen vragen als: Hoe bouwen we sterke, liefdevolle relaties? Wat betekent het om echt te luisteren en begrepen te worden? Samen onderzoeken we de dynamiek van relaties, van vriendschappen tot liefdesrelaties, en ontdekken we hoe we meer empathie, begrip en verbondenheid kunnen creëren in ons dagelijks leven.

Werk – Voldoening en balans vinden

De lezing over werk focust op het vinden van voldoening en het creëren van balans. We bespreken thema’s als passie in je werk vinden, omgaan met stress en het bewaren van balans tussen werk en privéleven. Deze sessie is bedoeld om je te inspireren en te voorzien van praktische inzichten over hoe je werk een verrijkend deel van je leven kan zijn, in plaats van slechts een verplichting.

Beide lezingen zijn interactief en nodigen uit tot zelfreflectie en dialoog. Ze zijn een verlengstuk van onze reis in ‘Lezing LevensKunst’, waarbij de focus ligt op specifieke gebieden die essentieel zijn voor ons welzijn en geluk. Net als in onze algemene lezingen over levensvragen, is jouw persoonlijke inbreng en ervaring van onschatbare waarde.

Ik nodig je uit om deel te nemen aan deze diepgaande en verrijkende lezingen. Samen zullen we ontdekken hoe we onze relaties kunnen versterken en hoe we meer voldoening en balans in ons werk kunnen vinden. Dit is jouw kans om samen met mij, Freek, deze belangrijke aspecten van het leven te verkennen en te verrijken.

Lezing LevensKunst

Uitnodiging Lezing LevensKunst

Wil je een inspirerende ‘Lezing LevensKunst’ ervaren? Of je nu een vereniging, bedrijf, of een andere groep bent, je bent van harte welkom om mij uit te nodigen. Het enige wat je nodig hebt, is een groep van minimaal 15 personen. We houden het intiem en interactief, dus het ideale aantal deelnemers ligt rond de 35. Natuurlijk, als het een paar meer of minder zijn, is dat geen probleem. Beschouw dit als een richtlijn om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om mee te doen en zijn of haar stem te laten horen. Bij de ‘Lezing LevensKunst’ draait het allemaal om die levendige uitwisseling van gedachten en ideeën. Zo zorgen we samen voor een dynamische en vruchtbare communicatie, waarbij ieders inbreng telt.

Praktische uitvoering Lezing LevensKunst

Heb je zin om samen te duiken in de wereld van levenskunst? Zo werkt het: we gaan twee keer 45 minuten met elkaar in gesprek. Tussen deze twee sessies door pakken we een welverdiende pauze. Zo krijg je even de tijd om alles te laten bezinken of juist even lekker te ontspannen. Na afloop is er nog een ‘stoeimoment’. Dat is de kans om alle laatste vragen die nog in je hoofd rondspoken, aan te kaarten en samen glad te strijken. Zo sluiten we de lezing mooi en helder af.

Over de kosten hoef je je geen zorgen te maken. Voor slechts vijftien euro per persoon ben je erbij. Daar komt nog een klein extraatje bij voor mijn reis- en materiaalkosten, maar meer dan honderd euro is dat niet. Zo houden we het leuk en betaalbaar voor iedereen.

Reserveren is simpel: stuur me gewoon een e-mail of bel me even op. En als je vragen hebt, over wat dan ook betreft ‘Lezing LevensKunst’, schroom dan niet om te bellen, appen of mailen. Eén dingetje: zorg dat je op tijd boekt! Naast het geven van deze lezingen, run ik namelijk ook mijn eigen coachingspraktijk én ben ik actief als blogschrijver. Mijn dagen zijn dus aardig gevuld. Om zeker te zijn van een plekje bij de ‘Lezing LevensKunst’, is het verstandig om niet te lang te wachten met reserveren. Zo weet je zeker dat we samen kunnen duiken in de kunst van het leven op een moment dat voor ons beide goed uitkomt.

Zodra je ‘Lezing LevensKunst’ – maakt niet uit over welk onderwerp – hebt geboekt, neem ik contact met je op. We bespreken dan alle details over techniek, zaalinformatie en hoe we alles gaan opzetten.

Uitnodiging ‘Lezing LevensKunst’ 

Of je nu deel uitmaakt van een bedrijf, een lokale vereniging of een hobbyclub vol passie, deze uitnodiging is voor jou. De ‘Lezing LevensKunst’ biedt een unieke kans om je te laten inspireren en motiveren. Neem de inzichten en ervaringen die je opdoet mee terug naar je dagelijks leven en werk. Laat deze kans op een lezing die zowel informatief als onvergetelijk is niet aan je voorbijgaan – neem contact op en reserveer je plek.

Laat de mogelijkheid om samen met mij, Freek, de fascinerende diepten van het leven te verkennen, niet liggen. Met mijn achtergrond in coaching en mijn passie voor bloggen, breng ik een schat aan ervaring en inzicht mee. Deze lezing is meer dan een leerervaring; het is een viering van de kunst van het leven. Dus waar wacht je nog op? Duik met ons mee in dit avontuur en ontdek hoe de ‘Lezing LevensKunst’ je kijk op het leven kan veranderen.

Boost je leven met coaching!

Ontdek je levenspassie en vind nieuwe paden met mijn begeleiding als coach en psycholoog. Ik ben Freek, en met jarenlange ervaring sta ik klaar om antwoorden te geven op ál jouw levensvragen. Laten we jouw ware ik en wensen ontdekken. Maak een afspraak en neem samen met mij een andere afslag naar nieuwe mogelijkheden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!