tiktok

Volg mijn DagLeefTips op TikTok!

Search
online coaching bedrijven

Online coaching bedrijven

Spreek met Freek – Jouw persoonlijke coach & gesprekstherapeut met 35 jaar ervaring. Maatwerk voor elke levensvraag.

In het digitale tijdperk van vandaag is de manier waarop bedrijven opereren en communiceren drastisch veranderd. Dit geldt ook voor de manier waarop coaching wordt geleverd. Online coaching via beeldbellen is een trend die in opkomst is, en dat is niet zonder reden. Voor bedrijven biedt het zowel gemak als aanzienlijke kostenbesparingen.

Dankzij online beeldbellen kan coaching nu plaatsvinden zonder dat men fysiek op dezelfde locatie hoeft te zijn. Dit biedt ongeëvenaarde flexibiliteit. Medewerkers en leidinggevenden hoeven geen reistijd te plannen of externe locaties te boeken. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, een coachingssessie is slechts een klik verwijderd.

Daarnaast, zoals het oude gezegde luidt, “een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Hoewel telefoongesprekken en e-mails nuttig zijn, biedt de visuele connectie van beeldbellen iets unieks. Non-verbale communicatie, zoals lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen, speelt een cruciale rol in effectieve communicatie. Deze elementen kunnen gemakkelijk over het hoofd worden gezien zonder visuele interactie.

Online coaching ook voor  medewerkers

Online coaching biedt een geweldige kans op kostenbesparing zonder in te leveren op de kwaliteit van persoonlijk contact. Denk aan de besparingen op reis- en locatiekosten. Medewerkers kunnen vanaf elke gewenste plek deelnemen, of dat nu hun thuiskantoor is, hun favoriete koffiezaak, of ontspannen op de bank. Het enige wat ze nodig hebben is een goede internetverbinding. Zo combineren we het beste van twee werelden: efficiëntie in kosten en tijd, met het behoud van waardevolle, persoonlijke begeleiding.

Beeldbellen geeft je de vrijheid om je tijd optimaal in te delen. Een overvolle agenda is geen hindernis meer; je kiest gewoon een moment dat jou het beste uitkomt. Het is alsof je je eigen persoonlijke coach altijd bij de hand hebt, klaar om je te helpen wanneer jij dat wilt.

Financieel gezien zijn de voordelen ook duidelijk. Naast de besparing op reiskosten, het huren van vergaderruimtes en eventuele catering, kunnen medewerkers sneller hun knelpunten aanpakken en grotere problemen voorblijven. Dat is al een enorme winst op zich.

Maar het zijn niet alleen de financiële voordelen die tellen. Je medewerkers plukken de vruchten van online coaching op persoonlijk vlak, wat indirect ook positieve effecten heeft voor jouw bedrijf. Wanneer ze beter in hun vel zitten, levert dat ook betere prestaties op de werkvloer.

Online Coaching Bedrijven

Online coaching 100% veilig AVG proof

Samen met WeSeeDo, een programma dat veiligheid en privacy voorop stelt, wordt ervoor gezorgd dat jouw gegevens optimaal beschermd zijn. WeSeeDo heeft de strengste normen voor informatiebeveiliging gehaald en maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals de Nessus-scan, om bedreigingen tegen te gaan. Privacy is tegenwoordig een hot topic, en we verzekeren je dat alle regels nauwgezet worden nageleefd.

Sterker nog, met WeSeeDo kan jouw organisatie met trots zeggen dat ze aan alle privacy- en beveiligingseisen voldoet. Als extra geruststelling staan alle servers in Nederland, en is er absoluut geen toegang tot de gesprekken en documenten die via WeSeeDo worden gedeeld.

Online coaching grenzeloos

Of je nu werkt vanuit een kantoor in Nederland, een afgelegen locatie in het buitenland of constant onderweg bent, online coaching is binnen handbereik. De dynamiek van werken op locatie of in het buitenland brengt unieke uitdagingen met zich mee. Daarom sta ik, als jouw persoonlijke coach en gesprekstherapeut, altijd voor je klaar. Stel je voor dat je, ongeacht de tijdzone of afstand, altijd iemand hebt om op terug te vallen, iemand die begrijpt waar je doorheen gaat.

Online coaching biedt aanzienlijke voordelen, waaronder de besparing op reiskosten. Geen reistijd meer plannen of externe locaties boeken. Medewerkers kunnen vanaf elke gewenste plek deelnemen: hun thuiskantoor, een koffiezaak, of zelfs vanuit het buitenland. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Dit maakt coaching niet alleen efficiënter, maar ook toegankelijker.

Technische hindernissen? Die nemen we samen weg. Met online coaching beschik je over een krachtige, gebruiksvriendelijke tool die perfect aansluit bij jouw flexibele en dynamische levensstijl. Of je nu een dringende vraag hebt na een belangrijke vergadering in Tokyo, of behoefte hebt aan reflectie tijdens een project in Zuid-Afrika, ik ben er voor je. Laten we samen de kracht van verbondenheid benutten, ongeacht waar ter wereld je je bevindt.

Verkennend gesprek

Coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan.

Ik besef dat de stap naar coaching soms als een grote hindernis kan voelen. Maar zodra je binnenstapt, beloof ik dat alles lichter en duidelijker zal aanvoelen. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Door mijn uitgebreide ervaring in coaching, ben ik bekend met vele levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je op dit moment vragen of ervaar je uitdagingen die je leven ongelukkig maken, spanning geven of andere knellende levensvragen? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Zien we elkaar binnenkort?

Spreek met Freek, jóuw levenscoach!

Zit je vast met levensvragen, relatieproblemen of andere dingen die het leven ongelukkig maken? Veel mensen zijn te lang bezig met het zoeken naar een oplossing. Doe dat niet! Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als coach en gesprekstherapeut en help je graag weer op weg naar meer levensgeluk en persoonlijke groei.

Maak een afspraak binnen een week. Hoe? Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-10222289 of een e-mail naar f.offeringa@outlook.com. Samen gaan we op een leefavontuur om jouw ware ik te vinden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & Gesprekstherapeut Freek
Hallo, ik ben Freek, met 35 jaar ervaring. Zit je met levensvragen? Elke vraag is een stap naar persoonlijke groei en inzicht. Stel je eens voor: over een week heb je al de eerste stap gezet, in Drachten of online. Samen gaan we op weg naar jouw antwoorden en groei. Zie ik je snel?!