tiktok

Volg mijn DagLeefTips op TikTok!

Zoeken
Levenscoach Freek Offeringa

Spreekkamer Coach Freek

Spreek met Freek – Jouw persoonlijke coach & gesprekstherapeut met 35 jaar ervaring. Maatwerk voor elke levensvraag.

Spreekkamer Coach Freek: jouw rustgevende toevluchtsoord

Zodra je de deur van mijn spreekkamer in Drachten opent, stap je een wereld binnen die voelt als een warme omhelzing. Hier, in mijn woning, heb ik, Freek, een rustgevende ruimte gecreëerd, ver weg van de dagelijkse hectiek. Een plek waar tijd even stil lijkt te staan en de muren talloze persoonlijke verhalen hebben gehoord.

Bij binnenkomst verwelkomt de geur van vanillekaarsen je, vermengd met het aroma van oud papier en leer. Dit nodigt je uit om een diepe adem te nemen en je te verankeren in het moment. In mijn jaren als coach en psycholoog heb ik vele harten geraakt en mensen begeleid op hun persoonlijke pad. Elk hoekje van deze ruimte echoot met verhalen van hen die hier hun ware zelf hebben hervonden.

Het zijn niet alleen de warme tinten of de uitnodigende stoelen die deze ruimte bijzonder maken. Het is de sfeer van vertrouwen en geborgenheid die ik heb opgebouwd. De cadeautjes en herinneringen in de kamer vertegenwoordigen bijzondere verhalen, symbolen van dankbaarheid, groei en verandering.

Wanneer je hier binnenstapt, ervaar je dat dit niet zomaar een spreekkamer is. Het is een oase van begrip, een plek waar je jezelf kunt zijn zonder vrees voor oordeel. Hier heeft elk woord, elke stilte en elke traan waarde op jouw pad naar zelfontdekking. Samen slaan we nieuwe bladzijden om in jouw levensverhaal, gevuld met inzichten en groei.

Onder mijn begeleiding, Freek, geef je je over aan een setting van innige connectie en herkenning. Met mijn jarenlange ervaring in coaching bied ik je niet alleen expertise, maar vooral een luisterend oor en een warm hart. In deze ruimte werken we samen aan jouw toekomst, gebouwd op vertrouwen, empathie en wederzijds respect.

Spreekkamer coaching

Welkom bij Coach Freek: jouw gids op de levensreis

Ik ben meer dan een coach en gesprekstherapeut; ik ben een metgezel op de levensreis van mijn cliënten, een gids door het labyrinth van het leven, en een luisterend oor in tijden van nood. Met 35 jaar ervaring heb ik het voorrecht gehad om deel uit te maken van het leven van velen, hun worstelingen, vreugde en overwinningen.

Elke ontmoeting in deze magische ruimte is een kans om te leren, te groeien en te helen. Het is mijn wens dat iedereen die deze oude bibliotheek betreedt, zich omarmd voelt door de warmte en wijsheid die deze muren uitstralen, en verrijkt en vernieuwd weer naar buiten stapt.

In mijn coachingruimte staat de cliënt centraal. Er zijn geen standaardprotocollen; elke sessie wordt op maat gemaakt naar jouw specifieke levensvragen en behoeften. Hier krijg je de individuele aandacht die je verdient, en werken we samen aan jouw persoonlijke groei en transformatie.

Welkom in mijn coachingruimte, een plek van kennis, liefde en transformatie. Hier komt de geest tot rust, spreekt het hart, en krijgt de ziel vleugels. Te midden van fluisterende boeken en zacht kaarslicht, vinden we samen de weg naar jouw ware zelf en jouw bestemming in dit leven.

Verkennend gesprek

Coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan.

Ik besef dat de stap naar coaching soms als een grote hindernis kan voelen. Maar zodra je binnenstapt, beloof ik dat alles lichter en duidelijker zal aanvoelen. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Door mijn uitgebreide ervaring in coaching, ben ik bekend met vele levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je op dit moment vragen of ervaar je uitdagingen die je leven ongelukkig maken, spanning geven of andere knellende levensvragen? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Zien we elkaar binnenkort?

Spreek met Freek, jóuw levenscoach!

Zit je vast met levensvragen, relatieproblemen of andere dingen die het leven ongelukkig maken? Veel mensen zijn te lang bezig met het zoeken naar een oplossing. Doe dat niet! Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als coach en gesprekstherapeut en help je graag weer op weg naar meer levensgeluk en persoonlijke groei.

Maak een afspraak binnen een week. Hoe? Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-10222289 of een e-mail naar f.offeringa@outlook.com. Samen gaan we op een leefavontuur om jouw ware ik te vinden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & Gesprekstherapeut Freek
Hallo, ik ben Freek, met 35 jaar ervaring. Zit je met levensvragen? Elke vraag is een stap naar persoonlijke groei en inzicht. Stel je eens voor: over een week heb je al de eerste stap gezet, in Drachten of online. Samen gaan we op weg naar jouw antwoorden en groei. Zie ik je snel?!