Coachingsformulieren

Zoek
Levenscoach Freek Offeringa

Mijn spreekkamer voor coaching

LevensCoach Freek – Ontdek unieke inzichten voor elke levensvraag, gesteund door 30 jaar ervaring!

Spreekkamer coaching

Zodra je de deur van mijn spreekkamer in Drachten opendoet, stap je een wereld binnen die aanvoelt als een warme, beschermende omhelzing. Midden in mijn woning, heb ik, Freek, met jarenlange ervaring in coaching en psychologie, een unieke, rustgevende ruimte gecreëerd, ver weg van de alledaagse hectiek. Een plek waar tijd even stil lijkt te staan en waar de muren getuige zijn geweest van talloze persoonlijke verhalen.

Bij binnenkomst verwelkomt de geur van vanillekaarsen je, vermengd met het karakteristieke aroma van oud papier en leer. Het nodigt je direct uit om een diepe adem te nemen en je te verankeren in het moment. In de jaren dat ik als coach & psycholoog werkzaam ben, heb ik het voorrecht gehad om vele harten te raken en mensen te begeleiden op hun persoonlijke pad. Elk hoekje van deze ruimte echoot met de verhalen van hen die hier de verbinding met hun ware zelf hebben hervonden.

Het zijn niet zozeer de warme tinten of de uitnodigende stoelen die deze ruimte onderscheiden. Het is de sfeer van vertrouwen en geborgenheid die ik, Freek, door de jaren heen heb gecreëerd. De cadeautjes en herinneringen in de kamer vertegenwoordigen elk een bijzonder verhaal, symbolisch voor dankbaarheid, persoonlijke groei en verandering.

Wanneer je hier binnenstapt, wil ik dat je ervaart dat dit niet zomaar een spreekkamer is. Het fungeert als een oase van begrip, een plek waar je jezelf kunt zijn zonder vrees voor oordeel. Hier heeft elk gesproken woord, elke stilte en elke vergoten traan waarde op het pad naar je ware zelf. Samen slaan we bladzijden om in jouw unieke levensverhaal en vullen deze met inzichten, triomfen en ontwikkeling. Geef je over aan deze setting van innige connectie en herkenning, onder mijn begeleiding, Freek. Met mijn jarenlange ervaring in coaching op diverse levensgebieden bied ik je niet enkel expertise, maar bovenal een echt luisterend oor en een warm hart dat met jou resoneert. In deze ruimte werken we samen aan jouw toekomst, gebouwd op vertrouwen, empathie en wederzijds respect.

Spreekkamer coaching

Ik ben meer dan een levenscoach; ik ben een metgezel op de levensreis van mijn cliënten, een gids door de labyrinth van het leven, een luisterend oor in tijden van nood. Ik heb het voorrecht gehad om deel uit te maken van hun leven, hun worstelingen, hun vreugde en hun overwinningen.

Elke ontmoeting in deze magische ruimte is een kans om te leren, te groeien en te helen. Het is mijn wens dat iedereen die deze oude bibliotheek betreedt, zich omarmd voelt door de warmte en de wijsheid die deze muren uitstralen, en verrijkt en vernieuwd weer naar buiten stapt.

Welkom in mijn coaching ruimte, een warme plek van kennis, liefde en transformatie, waar de geest tot rust komt, het hart spreekt en de ziel vleugels krijgt. Hier, te midden van de fluisterende boeken en het zachte kaarslicht, vinden we samen de weg naar jouw ware zelf en jouw bestemming in dit leven.

Verkennend gesprek

Elk oplossende coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan.

Ik besef dat de stap naar coaching soms als een grote hindernis kan voelen. Maar zodra je binnenstapt, beloof ik dat alles lichter en duidelijker zal aanvoelen. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Door mijn uitgebreide ervaring in coaching, ben ik bekend met vele levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je op dit moment vragen of ervaar je uitdagingen die je leven ongelukkig maken, spanning geven of andere knellende levensvragen? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Zien we elkaar binnenkort?

Boost je leven met coaching!

Ontdek je levenspassie en vind nieuwe paden met mijn begeleiding als coach en psycholoog. Ik ben Freek, en met jarenlange ervaring sta ik klaar om antwoorden te geven op ál jouw levensvragen. Laten we jouw ware ik en wensen ontdekken. Maak een afspraak en neem samen met mij een andere afslag naar nieuwe mogelijkheden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!