tiktok

Volg mijn DagLeefTips op TikTok!

Zoeken

Stemmingsklachten

Spreek met Freek – Jouw persoonlijke coach & gesprekstherapeut met 35 jaar ervaring. Maatwerk voor elke levensvraag.

In de snelle, onophoudelijk veranderende wereld van nu, waarin het digitale landschap ons leven domineert, ervaren we allemaal de wervelwind van emoties die het leven ons voorschotelt. We zitten gevangen in een web van constante digitale prikkels, waar somberheid ongemerkt binnensluipt. Herken je dat gevoel? De kracht om op te staan vervaagt, terwijl de afleveringen van je favoriete serie zich blijven opstapelen. Je smartphone voelt alsof het een deel van jezelf is geworden, eindeloos op zoek naar de volgende melding, het volgende bericht, de volgende bevestiging.

Je dagelijkse werk voelt misschien als een lege huls en elke rit naar huis lijkt een odyssee in het onbekende. Je staart apathisch naar buiten en vraagt je af wat jouw rol is in deze chaotische, digitale wereld. We leven in een paradox: hyper verbonden en toch intens isolerend. Dit kan leiden tot stemmingsstoornissen en dysthymie—een sluimerende somberheid die je levenslust onttrekt. Vooral bij jongeren kan dit zich uiten als een constante prikkelbare, gefrustreerde stemming, wat herkenning moeilijk maakt.

In deze wereld, waarin onze stemming wordt beïnvloed door digitale media, advertenties en de mensen om ons heen, is het belangrijk om jezelf de vraag te stellen: ben jij in contact met je eigen, authentieke stemming? Hoeveel positiviteit of negativiteit ervaar je, en wat veroorzaakt dit? Het is essentieel om te reflecteren op je eigen welzijn in een wereld die constant probeert onze aandacht en emoties te vormen. Sta even stil en vraag jezelf af: leef je je eigen leven, of dat van iemand anders? Neem de controle terug en vind je authentieke ik in deze door technologie gedreven wereld. Leer de invloeden te herkennen, deel ze, en werk eraan om je welzijn te bevorderen, zodat je een leven leidt dat resoneert met je ware zelf.

Bewustwording stemmingsklachten

In deze tijd waarin ons gevoel en onze stemming vaak worden beïnvloed door onophoudelijke digitale prikkels en de verwachtingen van de samenleving, is het essentieel om je bewust te zijn van je eigen authentieke gevoelens en stemmingen. Hoe beïnvloeden de eisen van de digitale wereld, reclame en de meningen van anderen jouw perceptie van geluk en voldoening? Zijn je gevoelens echt van jou, of zijn ze het product van externe invloeden?

Deze vragen zijn cruciaal in een tijdperk waarin we ons vaak verloren voelen en worstelen met de isolatie die de digitale wereld met zich meebrengt, zelfs terwijl het ons op zoveel manieren verbindt. Het is in deze complexe, verbonden wereld waar ik, Freek, als jouw coach en gesprekstherapeut, je de ondersteuning en begeleiding kan bieden die je nodig hebt om de controle over je leven en je gevoelens terug te winnen. Met 35 jaar ervaring help ik je graag bij het navigeren door deze uitdagingen.

Wees gerust, verandering is niet alleen mogelijk, het is binnen handbereik. Samen kunnen we de vicieuze cirkel van digitale overbelasting en vervreemding doorbreken en een pad bewandelen naar een leven dat rijker is aan betekenis, voldoening en echte, waardevolle verbindingen. Neem de stap, claim je eigen gevoelens en gedachten terug, en ontdek het leven zoals het bedoeld is, vrij van de ketenen van externe verwachtingen en digitale afleiding.

Als je merkt dat je verstrikt raakt in de uitdagingen en valkuilen van onze moderne, digitale maatschappij en verlangt naar meer echtheid, balans en zingeving, neem dan vandaag nog contact op. Ik sta klaar om je te helpen bij jouw unieke reis naar een authentieker, gelukkiger leven. Laten we samenwerken om jouw authentieke zelf te herontdekken en een leven te creëren dat resoneert met jouw ware ik, vol betekenis, vreugde en persoonlijke vervulling.

Stemmingsklachten

Coaching de weg naar positiviteit bij stemmingsklachten

Navigeren door de hedendaagse wereld, met haar constante stroom aan informatie en verwachtingen, kan een ware uitdaging zijn. Voel je je soms overweldigd, verloren in een maalstroom van onrust en ontevredenheid? Vraag je je af of dit symptomen zijn van diepere problemen zoals depressie? Denk je dat het moment is aangebroken om met deskundige begeleiding deze gevoelens aan te pakken?

Als ervaren coach en gesprekstherapeut met 35 jaar ervaring in het ondersteunen van mensen met stemmingsklachten, ben ik hier om samen met jou aan een oplossing te werken. Zodat je de rust en voldoening kunt vinden die je mist in deze hectische, digitale wereld.

Het huidige leven voldoet misschien niet aan je verwachtingen. Vasthouden aan destructieve patronen, zoals eindeloos Netflix kijken of blijven hangen in een onbevredigende baan, biedt geen uitweg. Maar het gevoel van vastzitten en de onmogelijkheid om te veranderen lijkt overheersend; je gedrag staat je in de weg naar een gelukkiger leven.

Ik nodig je uit om samen stappen te zetten richting verandering en balans. Met mijn coaching kun je je stemming verbeteren en de onderliggende oorzaken van je problemen aanpakken. Tijdens ons traject zullen we nieuwe wegen en benaderingen verkennen om de negatieve invloed van digitale overbelasting te doorbreken en de vreugde en verbinding te herontdekken die je verdient.

We zullen je situatie onderzoeken, doelen stellen en werken aan het loslaten van wat je tegenhoudt. Of het nu gaat om een vriendschap die veel energie kost, een onbevredigende werkomgeving, of zelfs die bank waar je dagenlang op doorbrengt, het is tijd om negatieve patronen te doorbreken en ruimte te creëren voor nieuwe, positieve routines en gewoonten die je leven verrijken.

Het coachtraject dat ik aanbied is toegankelijk, vertrouwelijk en volledig gericht op het herwinnen van jouw energie en het ontdekken van jouw echte geluk. Als je symptomen van depressie ervaart, wil ik je geruststellen. Gezien mijn uitgebreide ervaring als coach en gesprekstherapeut, bezit ik de expertise om jou op dit vlak te begeleiden en te ondersteunen. Samen verdiepen we ons in jouw unieke situatie en wensen, stellen we een persoonlijk plan op en bewegen we richting een leven met evenwicht en tevredenheid.

Ben je klaar om de controle over je leven terug te krijgen, meer tijd voor jezelf te creëren, effectiever te communiceren en meer rust, harmonie en ontspanning te ervaren? Kom nu van die bank af. Neem contact op en laten we samen beginnen aan jouw reis naar welzijn en tevredenheid in deze hectische, digitale wereld.

Verkennend gesprek

Coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan.

Ik besef dat de stap naar coaching soms als een grote hindernis kan voelen. Maar zodra je binnenstapt, beloof ik dat alles lichter en duidelijker zal aanvoelen. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Door mijn uitgebreide ervaring in coaching, ben ik bekend met vele levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je op dit moment vragen of ervaar je uitdagingen die je leven ongelukkig maken, spanning geven of andere knellende levensvragen? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Zien we elkaar binnenkort?

Spreek met Freek, jóuw levenscoach!

Zit je vast met levensvragen, relatieproblemen of andere dingen die het leven ongelukkig maken? Veel mensen zijn te lang bezig met het zoeken naar een oplossing. Doe dat niet! Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als coach en gesprekstherapeut en help je graag weer op weg naar meer levensgeluk en persoonlijke groei.

Maak een afspraak binnen een week. Hoe? Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-10222289 of een e-mail naar f.offeringa@outlook.com. Samen gaan we op een leefavontuur om jouw ware ik te vinden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & Gesprekstherapeut Freek
Hallo, ik ben Freek, met 35 jaar ervaring. Zit je met levensvragen? Elke vraag is een stap naar persoonlijke groei en inzicht. Stel je eens voor: over een week heb je al de eerste stap gezet, in Drachten of online. Samen gaan we op weg naar jouw antwoorden en groei. Zie ik je snel?!