Coachingsformulieren

Zoek
tarieven coaching

Tarieven coaching

LevensCoach Freek – Ontdek unieke inzichten voor elke levensvraag, gesteund door 30 jaar ervaring!

Tarieven coaching

Als LevensCoach Freek, wil ik benadrukken dat hoewel tarieven zeker een rol spelen bij het overwegen van professionele begeleiding voor levensvragen, er een belangrijkere overweging is die vaak over het hoofd wordt gezien. Het is de beslissende stap om de reis van zelfontdekking en groei aan te gaan wanneer levensvragen zich voordoen.

Het nemen van deze stap is niet altijd eenvoudig. Het kan voelen alsof we een drempel moeten overwinnen, een drempel van twijfel, angst of onzekerheid. Maar laten we eens stilstaan bij wat er werkelijk op het spel staat. Levensvragen zijn geen oppervlakkige overpeinzingen; ze weerspiegelen de diepere lagen van ons wezen, de innerlijke stem die smeekt om gehoord te worden te midden van het lawaai van het dagelijks leven.

Het besluiten om in coaching te gaan wanneer levensvragen zich aandienen, is een daad van zelfliefde en moed. Het is een erkenning dat je bereid bent om de confrontatie aan te gaan met jezelf, om te graven naar de antwoorden op de vragen die je bezighouden. Het is een krachtige erkenning van je eigen waarde en het verlangen om te groeien als individu.

In mijn werk als levenscoach, getuig ik keer op keer van de transformatieve kracht van deze beslissing. Het gaat niet alleen om het overwinnen van specifieke problemen of uitdagingen, maar ook om het ontwikkelen van een dieper begrip van jezelf en het ontdekken van je eigen innerlijke kracht. Het gaat erom te leren hoe je je leven kunt sturen in de richting van meer voldoening en vervulling.

Terwijl tarieven zeker een overweging zijn, wil ik benadrukken dat de waarde die je uit coaching haalt, vaak onschatbaar is. Het is een investering in jezelf, in je welzijn en in je toekomstige geluk. Het is een daad van zelfzorg die zichzelf keer op keer zal terugbetalen.

Als je dus levensvragen hebt en twijfelt over de stap om in coaching te gaan, herinner jezelf dan aan de ware waarde van deze beslissing. Het gaat niet alleen om de kosten, maar om de onschatbare groei en verandering die het kan teweegbrengen in je leven. Wees moedig, omarm de reis van zelfontdekking en sta jezelf toe te bloeien in het licht van persoonlijke groei en welzijn. Als coach en psycholoog, ben ik hier om je te begeleiden op deze reis, en ik kijk ernaar uit om je te helpen de antwoorden te vinden waar je naar op zoek bent.

Als ervaren levenscoach bied ik praktische en doeltreffende coaching aan vanaf €40,00 per uur, zodat iedereen de kans krijgt om van coaching te profiteren.

Tarieven coaching op basis netto-inkomen

In mijn rol als levenscoach is toegankelijkheid altijd een kernwaarde geweest in mijn praktijk. Ik begrijp maar al te goed dat het volgen van coaching voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht het financiële plaatje. Daarom heb ik mijn tarieven afgestemd op het netto-inkomen van mijn cliënten.

Als je merkt dat mijn tarief toch een uitdaging vormt voor jouw budget, aarzel dan alsjeblieft niet om dit met me te delen. Geld mag nooit een obstakel zijn op je weg naar persoonlijke groei en welzijn. Samen kunnen we een oplossing vinden die perfect past bij jouw situatie en financiën. Laat me weten wat voor jou haalbaar is, en we zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Jouw welzijn is mijn prioriteit, en ik ben er om je te ondersteunen op jouw reis naar zelfontdekking en groei.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen de mogelijkheid verdient om de kracht van coaching te ervaren, en ik ben toegewijd om ervoor te zorgen dat dit binnen jouw bereik ligt. Samen zullen we werken aan een oplossing die past bij jouw unieke behoeften en omstandigheden.

Declaratietarieven coaching

Netto-inkomen Coachingstarief voor 60 minuten
> € 1.200,00€ 40,00
€ 1.200,00 – € 1.400,00€ 50,00
€ 1.400,00 – € 1.600,00€ 60,00
€ 1.600,00 – € 1.800,00€ 70,00
€ 1.800,00 – € 2.000,00€ 80,00
€ 2.000,00 – € 2.200,00€ 90,00
€ 2.200,00 – € 2.400,00€ 100,00
2.400,00 >€ 120,00
Het bedrijfscoachingtarief is gebaseerd op de netto-omzet per maand.
Eenmalige kosten aanvang coachingstraject
Cliëntendossier aanmaken€ 50,00
Online formulieren verwerken€ 75,00
Anamnese intake-analyse individuele coaching€ 150,00
Anamnese intake-analyse relatiecoaching€ 250,00
Extra kosten coaching
Starttarief videobellen en telefonisch coachen€ 10,00
Toeslag declaratiekosten op rekening betalen€ 7,50
Begeleidende coaching boeken€ 35,00
Reiskostenvergoeding coaching op locatie€ 0,30 per kilometer
Reiskostenvergoeding per uur€ 50,00

Als coach met een therapeutische insteek ben ik, op grond van de geldende fiscale wet- en regelgeving, vrijgesteld van BTW-heffing.

Tarieven

Betaalwijze coaching

Als LevensCoach Freek wil ik graag wat helderheid verschaffen over de betaalmogelijkheden voor onze coachingssessies. Je hebt de keuze om je sessies te betalen via overboeking of contant. Het spijt me te moeten meedelen dat pinnen in de praktijk niet mogelijk is.

Bij betaling achteraf wordt er een bedrag van €7,50 extra in rekening gebracht. Deze extra kosten zijn noodzakelijk vanwege privacybescherming en extra administratieve handelingen die hiermee gepaard gaan. Het is belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met jouw gegevens en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Als je de voorkeur geeft aan het vermijden van deze kosten, dan kun je ervoor kiezen om contant te betalen. Je ontvangt na elk coachingsgesprek een betalingsbewijs, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van je betalingen en de ontvangen diensten.

Mijn doel is om je een zorgeloze en gestructureerde ervaring te bieden tijdens onze coachingssessies. Als er nog vragen zijn over de betalingsopties of andere aspecten van onze samenwerking, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Jouw comfort en tevredenheid zijn van groot belang voor mij, en ik ben er om je te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn.

Geen vergoeding zorgverzekeraar

Het is van belang om te beseffen dat coachingssessies helaas niet worden vergoed door zorgverzekeraars. Dit betekent dat de kosten voor coaching jouw eigen verantwoordelijkheid zijn, tenzij bijvoorbeeld je werkgever of een andere instantie bereid is om deze te dragen.

Deze afwezigheid van vergoeding is van toepassing op een breed scala aan psychische uitdagingen en levensvragen. Denk aan situaties zoals relatieproblemen, gevoelens van overbelasting of burn-out, kwesties met betrekking tot seksualiteit, conflicten binnen familierelaties, het verwerken van verlies en rouw, loopbaan- en studiegerelateerde vraagstukken, identiteitskwesties, en uitdagingen in verschillende levensfasen. Zelfs bij zaken als jobcoaching, het aanpakken van onzekerheden, het verwerken van verleden gerelateerde problemen, of het overwinnen van angsten en fobieën, is er geen vergoeding beschikbaar via zorgverzekeraars.

Het is mijn oprechte wens dat je deze financiële aspecten niet ziet als een belemmering, maar eerder als een waardevolle investering in jezelf en je welzijn. Het is van onschatbare waarde om te werken aan de genoemde uitdagingen en daarbij begeleiding te ontvangen van een professionele coach en psycholoog. Samen kunnen we werken aan het overwinnen van obstakels en het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Je bent het waard om te investeren in je eigen groei en welzijn.

Mogelijkheden vergoeding coachingstarieven

Als LevensCoach Freek geloof ik sterk dat financiële zorgen nooit in de weg mogen staan van de ondersteuning die je nodig hebt. Ik vertel je graag meer over hoe we samen de kosten voor coaching op basis van jouw situatie kunnen aanpakken. We vinden altijd een oplossing.

Voor werknemers kan coaching vaak worden beschouwd als een Arbo-voorziening. In dit geval kunnen de kosten worden vergoed door de werkgever, wat een waardevolle optie kan zijn, vooral bij het voorkomen van burn-out, het verminderen van stressgerelateerde klachten en het verbeteren van de werkprestaties.

Zelfstandige ondernemers (zzp’ers) hebben ook opties. De kosten voor coaching zijn doorgaans aftrekbaar bij de inkomstenbelasting, wat betekent dat je een deel van de kosten kunt terugvorderen bij de belastingdienst, wat financiële verlichting kan bieden. Voor ondernemers is er bovendien de mogelijkheid om coaching te declareren zonder BTW, aangezien vrijgevestigde coaches & psychologen zoals ik vrijgesteld zijn van BTW. Dit maakt coaching financieel gunstig voor ondernemers.

Daarnaast zijn er werkgevers die bereid zijn coachingstrajecten te vergoeden als onderdeel van hun Arbobeleid, vooral als het gaat om het proactief aanpakken van burn-out, het verminderen van stressklachten en het verbeteren van de prestaties van medewerkers.

Het is belangrijk om te onthouden dat er opties beschikbaar zijn, ongeacht je situatie. Geld mag nooit een belemmering vormen voor het investeren in je eigen welzijn en groei. Als coach sta ik altijd klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke ontwikkeling, en ik help je graag bij het verkennen van de financiële aspecten van coaching.

Annuleren afspraak coaching

Natuurlijk begrijp ik dat het soms nodig kan zijn om een afspraak te annuleren. Als je dit wilt doen, vraag ik je vriendelijk om dit minimaal 24 uur van tevoren aan te geven. Op die manier kan ik de vrijgekomen tijd op een nuttige manier benutten.

Ik wil je er echter op attenderen dat ik bij niet-tijdige annulering de afspraak in rekening moet brengen. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze regel, zoals plotselinge ziekte of andere noodsituaties. Ik ben me bewust van de onverwachte wendingen die het leven kan nemen, en ik ben altijd bereid om met begrip en flexibiliteit naar specifieke situaties te kijken.

Mijn doel is om je de best mogelijke ondersteuning te bieden in jouw coachingstraject, en ik waardeer je inzet om onze afspraken op een efficiënte en effectieve manier te beheren. Als er ooit vragen of zorgen zijn met betrekking tot onze afspraken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons coachingstraject soepel verloopt en afgestemd blijft op jouw behoeften.

Boost je leven met coaching!

Ontdek je levenspassie en vind nieuwe paden met mijn begeleiding als coach en psycholoog. Ik ben Freek, en met jarenlange ervaring sta ik klaar om antwoorden te geven op ál jouw levensvragen. Laten we jouw ware ik en wensen ontdekken. Maak een afspraak en neem samen met mij een andere afslag naar nieuwe mogelijkheden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!