Online Coaching Direct & Snel bij Levensvragen!
Coach & psycholoog Freek

Coach & psycholoog Freek

 Jarenlange coachingservaring voor ál jouw levensvragen.

Coach Freek

Welkom bij mijn praktijk in Drachten. Ik ben Freek, jouw coach en psycholoog. Als je dit leest, heb je de eerste stap gezet naar verandering, en ik ben oprecht blij dat je bij mij terecht bent gekomen. Vanuit Drachten bied ik met passie en toewijding ondersteuning aan, speciaal afgestemd op jouw reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Misschien worstel je met levensvragen, zoek je begeleiding bij persoonlijke dilemma’s, carrièrekeuzes of emotionele uitdagingen. Weet dat je er niet alleen voor staat en dat balans en vervulling binnen handbereik zijn. In deze moderne en hectische tijden kan ik een baken van licht en stabiliteit voor je zijn.

Ik hanteer een onderscheidende benadering. Mijn methodologie is zorgvuldig opgebouwd om praktisch, gepersonaliseerd en resultaatgericht te zijn. Dit betekent dat je door mijn begeleiding snel weer grip krijgt op je symptomen of levensvragen. De technieken en interventies die ik gebruik zijn niet alleen pragmatisch, maar ook gebaseerd op solide wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor is de ondersteuning die je ontvangt niet alleen effectief, maar ook diepgaand en blijvend.

Bij mij in de praktijk creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving waarbinnen cliënten hun persoonlijke obstakels en mentale blokkades kunnen verkennen en overwinnen. Door bewezen strategieën en technieken te gebruiken, help ik elk individu om hun psychologische veerkracht en welzijn te versterken. Een persoonlijke en empathische benadering staat hierbij centraal. Gedurende het hele traject ben ik je klankbord en gids, en ondersteun ik de cliënt op hun pad naar persoonlijke groei en zelfontdekking. Het doel van deze diepgaande en persoonlijke methode is om blijvende veranderingen te realiseren en het individu uit te rusten met de inzichten en vaardigheden die nodig zijn om toekomstige uitdagingen vol zelfvertrouwen en veerkracht aan te gaan.

Woon je in Drachten of misschien wel verder weg? Waar je ook vandaan komt, ik sta voor je klaar. Met meer dan 35 jaar ervaring heb ik velen mogen begeleiden op hun pad naar balans, zin en vervulling. Wat ik je bied, is niet alleen mijn professionaliteit, maar vooral ook een luisterend oor en een warm hart. Voel je welkom voor een eerste, kosteloze kennismaking, vaak al binnen een week te realiseren. Of we elkaar nu ontmoeten in Drachten of online, ik kijk er oprecht naar uit om jou te leren kennen. Samen zetten we stappen naar een toekomst waarin jij je gelukkig en vervuld voelt. Beschouw me niet alleen als een professional aan je zijde, maar als een partner op jouw reis naar een leven vol persoonlijke groei en levensgeluk.

Bij mij krijg je een verfrissende, persoonlijke aanpak, volledig afgestemd op jou en jouw unieke levensvraag. Ik geloof vast in de transformerende kracht van humor, ontspanning en geluk, en gebruik deze om een diepe, vertrouwensvolle band te smeden en échte verandering te bewerkstelligen. Ik hanteer geen rigide, in steen gebeitelde methodieken; in plaats daarvan werk ik flexibel en stem me volledig af op jouw specifieke behoeften, met een open hart en luisterend oor. Samen ontdekken en bewandelen we jouw pad.

Wie wil je zijn

Wie ben je echt diep van binnen? En nog crucialer: naar wie streef je te worden? Zit het verleden je als een schaduw op de hielen, gevuld met oude pijn en echo’s van vervlogen tijden? Heb je te maken met schaduwen van vroegere angsten of trauma’s, veroorzaakt door pesters uit je jeugd of je professionele omgeving? Of probeer je een weg te vinden in een relatie die meer aanvoelt als een woeste zee dan een kalme golfslag? Het leven zit vol uitdagingen. Maar hier in Drachten, of via online coaching, ben ik er om je te gidsen naar je authentieke zelf, te midden van al deze chaos. De ware vraag luidt: wat verlang je écht van het leven? Verlang je ernaar om elke morgen op te staan met een gevoel van geluk, sereniteit en doel? Of kies je ervoor om stil te blijven staan, verankerd in je huidige realiteit, hoe uitdagend die ook is?

Stel je voor hoe het zou voelen om écht je grenzen te verleggen en te ontdekken wat je diep van binnen kunt bereiken. Of we nu oog in oog staan of de afstand overbruggen via online coaching, ik ben er om je te begeleiden bij elke stap van jouw ontdekkingsreis. Er is zoveel meer mogelijk dan je je nu misschien realiseert. Het vraagt enkel de moed om die eerste stap te zetten. Samen maken we van jouw uitdagingen een springplank naar een nieuw begin. Hier, in Drachten, en online, sta ik voor je klaar, om hand in hand jouw pad naar een authentieker en vervulder leven te bewandelen.

Coach & psycholoogFreek

Het fundament van een vruchtbaar coachingstraject is de oprechte band tussen jou en je coach & psycholoog. Wellicht heb je je tot dusver een beetje alleen gevoeld op jouw levenspad. Maar met mij hoef je niet langer solo te navigeren. Geef jezelf de kans te investeren in je eigen geluk en welzijn en samen duiken we vol overgave in het prachtige, veelzijdige avontuur dat voor ons ligt.

Samen, of het nu face-to-face is in Drachten of via online coaching, treden we buiten de gebaande paden, op zoek naar een leven van echte vreugde en innerlijke rust. Aan jouw zijde blijf ik, bij iedere bocht en kruising, totdat je zelfverzekerd je koers bepaalt. Kijk naar jezelf zoals ik naar je kijk: als een bijzonder individu, vol potentieel en mogelijkheden. Laat mij je helpen de schoonheid in jezelf te zien, belicht door liefde en zelferkenning. Samen ontrafelen we het pad naar jouw meest authentieke zelf, waar je ook bent.

Coach Freek

Mijn mikken en makken

Hoewel ik met optimisme en empathie spreek, ben ik zeker niet vreemd met de ruwe kantjes van het leven. Een persoonlijke gebeurtenis uit mijn verleden echoot dagelijks in mijn gedachten. Net als velen heb ik de schaduwen van burn-out, depressie en paniekaanvallen doorlopen. Maar deze momenten vormen slechts een fragment van mijn levensverhaal en niet mijn gehele identiteit. Ze daagden me uit en vormden mij. Uit deze beproevingen heb ik kracht, veerkracht en inzicht gewonnen. Mijn leven bruist nog steeds van energie, creativiteit en positiviteit.

Kunstenaar van het leven

In elke nuance van het leven vind ik pure vreugde. Ik bewandel mijn eigen pad, altijd in lijn met mijn diepste waarden. Voor mij is het leven geen checklist, maar een avontuur boordevol inzichten en ontdekkingen. Bedachtzaam neem ik risico’s, daag ik de gangbare normen uit en experimenteer ik met het onbekende. Daar waar anderen terugdeinzen, stap ik met moed buiten mijn comfortzone, want daar vind ik mijn ware groei. Diepe verwondering voel ik voor het leven en al zijn ondoorgrondelijkheden. Alledaagse momenten, zoals een betoverende zonsondergang of een inspirerend gesprek, raken mijn ziel. Mijn veerkracht helpt me obstakels te zien als leermomenten, en ik verwelkom verandering met open armen. Hoewel mijn leven niet zonder imperfecties is, leef ik het ten volle en probeer ik in elk moment schoonheid te vinden. Ik omhels elk facet van het leven, en zie het als een uniek kunstwerk dat ik dagelijks mag schilderen.

Verkennend gesprek

Elk oplossende coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan.

Ik besef dat de stap naar coaching soms als een grote hindernis kan voelen. Maar zodra je binnenstapt, beloof ik dat alles lichter en duidelijker zal aanvoelen. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Door mijn uitgebreide ervaring in coaching, ben ik bekend met vele levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je op dit moment vragen of ervaar je uitdagingen die je leven ongelukkig maken, spanning geven of andere knellende levensvragen? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Zien we elkaar binnenkort?

Boost je leven met coaching!

Ontdek je levenspassie en vind nieuwe paden met mijn begeleiding als coach en psycholoog. Ik ben Freek, en met jarenlange ervaring sta ik klaar om antwoorden te geven op ál jouw levensvragen. Laten we jouw ware ik en wensen ontdekken. Maak een afspraak en neem samen met mij een andere afslag naar nieuwe mogelijkheden.

Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.