Online Coaching Direct & Snel bij Levensvragen!
Doorverwijzers

Doorverwijzing zorgprofessionals

Coach & psycholoog Freek – Jarenlange coachingservaring voor ál jouw levensvragen.

Beste zorgprofessionals

Jullie spelen een cruciale rol in het zorgtraject dat ik als coach en psycholoog, Freek, aanbied. Mijn doel is om nauw met jullie samen te werken en jullie volledige ondersteuning te bieden bij het doorverwijzen van cliënten naar mijn coachingspraktijk. Ik hoop dat de informatie op deze website zal bijdragen aan een constructieve en vruchtbare samenwerking tussen ons, zodat we samen de beste zorg en begeleiding kunnen bieden aan de cliënten die jullie naar mij doorverwijzen. Ons gezamenlijke streven is om optimale resultaten te bereiken, waarbij het welzijn van de cliënt altijd voorop staat. Ik kijk uit naar onze samenwerking.

Werkwijze coach & psycholoog Freek

Wanneer je cliënten doorverwijst naar mijn coachingspraktijk, geef je hen de kans om samen te werken met een onafhankelijke professional op het gebied van levenscoaching, mindfulness en gesprekstherapie. Ik hecht grote waarde aan flexibiliteit en stem de begeleiding nauwkeurig af op de individuele behoeften van elke cliënt. Elke aanpak wordt op maat gemaakt, rekening houdend met hun unieke omstandigheden.

Een opvallend kenmerk van mijn praktijk is de korte wachttijd, waardoor het traject snel kan beginnen. Gedurende het hele coachingstraject werken cliënten met één vertrouwd gezicht: mij. In mijn eclectische aanpak combineer ik diverse methoden en technieken uit verschillende psychologische benaderingen. Hierdoor kan ik optimaal inspelen op de levensvragen en behoeften van de cliënt.

Ik stimuleer elke cliënt om een actieve en verantwoordelijke rol te spelen in hun eigen groeiproces. Het zou een eer zijn om samen te werken en een positieve impact te hebben op de levens van de mensen die je naar mij doorverwijst.

Samenwerking met doorverwijzers

Als coach & psycholoog beschouw ik de samenwerking met jou als verwijzer als een essentieel onderdeel van het begeleidingstraject. Onze gedeelde verantwoordelijkheid is het welzijn van de cliënt, en transparante communicatie vormt daarbij de basis. Met toestemming van de cliënt geef ik na de intake direct een beknopte terugkoppeling over de bevindingen en het voorgestelde coachingsplan. Daarnaast zorg ik ervoor dat je schriftelijk op de hoogte wordt gehouden bij belangrijke mijlpalen, zoals evaluatiemomenten of het afronden van de behandeling.

Ik waardeer jouw expertise en inzichten ten zeerste en moedig een open dialoog aan. Heb je specifieke vragen, feedback of wil je bepaalde zaken bespreken? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Door onze samenwerking te verdiepen en nauw af te stemmen, kunnen we gezamenlijk zorgen voor een effectief en passend traject voor elke cliënt. Ik kijk ernaar uit om onze vruchtbare samenwerking voort te zetten.

Vergoedingen zorgverzekeraar

Bij Freek, coach & psycholoog, krijg je toegang tot een unieke combinatie van coaching en psychologie die niet door de standaard zorgverzekeraars wordt vergoed. Echter, wat ik garandeer is diepgaande psychologische deskundigheid. Dankzij mijn jarenlange ervaring in het begeleiden bij diverse levensvragen, beschik ik over een rijke kennis en een breed scala aan technieken en inzichten. Met een stevige voet in zowel theoretische kennis als praktische toepassing, bied ik zorg die zowel oprecht betrokken als uiterst professioneel is.

Veiligheid, begeleiding en een op maat gemaakte aanpak staan centraal in mijn begeleiding. Hoewel de sessies wellicht niet worden vergoed, kun je vertrouwen op een traject dat zijn vruchten afwerpt en dat is gebaseerd op decennia van toewijding en groei in het vak. Jouw vertrouwen in mijn expertise is de sleutel tot een succesvolle samenwerking.

Aanmelding, intake en aanvang coaching

Vanwege de aanzienlijke vraag naar psychologische zorg streef ik ernaar om binnen veertien werkdagen na jouw aanmelding een eerste verkennend gesprek te plannen. Dit gesprek dient ter voorbereiding op een uitgebreider intakegesprek, waarin ik zowel een diepgaand analytisch gesprek met jou voer als jouw reeds ingevulde persoonlijke vragenlijst met je bespreek. Op basis hiervan stel ik een rapport op waarin de belangrijkste punten voor verdere coaching worden benadrukt.

Hoewel mijn aanpak gericht is op kortdurende trajecten, bestaande uit 5 tot 12 gesprekken, is het belangrijk om te benadrukken dat niet elke cliënt binnen mijn specialisatie past. Als dat nodig is, zal ik aanbevelingen doen voor een geschikte doorverwijzing. Mijn expertise ligt in het bieden van evidence-based coaching aan jongeren (16+), volwassenen en ouderen die te maken hebben met lichte tot matige psychische klachten, specifieke levensvragen en bepaalde stoornissen.

Hoewel ik me voornamelijk richt op deze doelgroep, is mijn praktijk slechts beperkt beschikbaar voor spoedeisende situaties of cliënten in crisis. Bedankt voor je vertrouwen in mijn expertise, en ik kijk uit naar een positieve en effectieve samenwerking.

Mochten er nog vragen zijn dan ben ik te bereiken op telefoonnummer 06-10222289) of per e-mail.

Boost je leven met coaching!

Ontdek je levenspassie en vind nieuwe paden met mijn begeleiding als coach en psycholoog. Ik ben Freek, en met jarenlange ervaring sta ik klaar om antwoorden te geven op ál jouw levensvragen. Laten we jouw ware ik en wensen ontdekken. Maak een afspraak en neem samen met mij een andere afslag naar nieuwe mogelijkheden.

Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.