tiktok

Volg mijn DagLeefTips op TikTok!

Search
Doorverwijzers

Doorverwijzing zorgprofessionals

Spreek met Freek – Jouw persoonlijke coach & gesprekstherapeut met 35 jaar ervaring. Maatwerk voor elke levensvraag.

Beste zorgprofessionals

Jullie spelen een cruciale rol in het zorgtraject dat ik als coach & gesprekstherapeut Freek, aanbied. Mijn doel is om nauw met jullie samen te werken en jullie volledige ondersteuning te bieden bij het doorverwijzen van cliënten naar mijn coachingspraktijk. Ik hoop dat de informatie op deze website zal bijdragen aan een constructieve en vruchtbare samenwerking tussen ons, zodat we samen de beste zorg en begeleiding kunnen bieden aan de cliënten die jullie naar mij doorverwijzen. Ons gezamenlijke streven is om optimale resultaten te bereiken, waarbij het welzijn van de cliënt altijd voorop staat. Ik kijk uit naar onze samenwerking.

Mijn werkwijze 

Wanneer je cliënten doorverwijst naar mijn coachingspraktijk, geef je hen de kans om samen te werken met een onafhankelijke professional op het gebied van coaching & gesprekstherapie. Ik hecht grote waarde aan flexibiliteit en stem de begeleiding nauwkeurig af op de individuele behoeften van elke cliënt. Elke aanpak wordt op maat gemaakt, rekening houdend met hun unieke omstandigheden.

Een opvallend kenmerk van mijn praktijk is de korte wachttijd, waardoor het traject snel kan beginnen. Gedurende het hele coachingstraject werken cliënten met één vertrouwd gezicht: mij. In mijn eclectische aanpak combineer ik diverse methoden en technieken uit verschillende psychologische & holistische benaderingen. Hierdoor kan ik optimaal inspelen op de levensvragen en behoeften van de cliënt.

Ik stimuleer elke cliënt om een actieve en verantwoordelijke rol te spelen in hun eigen groeiproces. Ik kijk er echt naar uit om samen te werken en een positieve impact te hebben op de levens van de mensen die je naar mij doorverwijst

Samenwerking doorverwijzers

Als coach & gesprekstherapeut zie ik onze samenwerking als verwijzer als een cruciaal onderdeel van het begeleidingsproces. Onze gezamenlijke verantwoordelijkheid is het welzijn van de cliënt, en daarbij is transparante communicatie van essentieel belang. Na de intake, met de toestemming van de cliënt, zal ik direct een beknopte terugkoppeling geven over mijn bevindingen en het voorgestelde coachingsplan. Bovendien zal ik ervoor zorgen dat je schriftelijk op de hoogte wordt gehouden van belangrijke mijlpalen, zoals evaluatiemomenten of het afronden van het coachingstraject.

Ik ben ervan overtuigd dat door nauwe samenwerking en open communicatie we samen het beste kunnen bieden voor de cliënten die wij ondersteunen. Laten we hier samen aan werken en de positieve impact vergroten!

Jouw expertise en inzichten waardeer ik enorm, en ik moedig een open dialoog van harte aan. Heb je specifieke vragen, feedback, of wil je bepaalde zaken bespreken? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Door onze samenwerking te verdiepen en nauw af te stemmen, kunnen we gezamenlijk zorgen voor een effectief en passend traject voor elke cliënt. Ik kijk er ontzettend naar uit om onze vruchtbare samenwerking te beginnen.

Vergoedingen zorgverzekeraar

Bij mij krijg je toegang tot een unieke combinatie van coaching en psychologie die niet door de standaard zorgverzekeraars wordt vergoed. Wat ik echter garandeer, is diepgaande psychologische deskundigheid. Met mijn jarenlange ervaring in het begeleiden bij diverse levensvragen, beschik ik over een rijke kennis en een breed scala aan technieken en inzichten. Mijn benadering is geworteld in zowel theoretische kennis als praktische toepassing, waardoor ik zorg bied die zowel oprecht betrokken als uiterst professioneel is.

Veiligheid, begeleiding en een op maat gemaakte aanpak staan centraal in mijn begeleidingstrajecten. Hoewel de sessies wellicht niet worden vergoed, kun je vertrouwen op een traject dat zijn vruchten afwerpt en dat gebaseerd is op decennia van toewijding en groei in het vak. Jouw vertrouwen in mijn expertise is de sleutel tot een succesvolle samenwerking waarin we samen werken aan jouw welzijn en groei.

Aanmelding en aanvang coaching

Gezien de aanzienlijke vraag naar geestelijke gezondheidszorg streef ik ernaar om binnen zeven werkdagen na jouw aanmelding een eerste verkennend gesprek te plannen. Dit gesprek dient als voorbereiding op een uitgebreider intakegesprek, waarin ik zowel een diepgaand analytisch gesprek met jou voer als jouw ingevulde persoonlijke vragenlijst bespreek. Op basis hiervan stel ik een rapport op waarin de belangrijkste punten voor verdere coaching worden benadrukt.

Hoewel mijn aanpak gericht is op kortdurende trajecten, bestaande uit 5 tot 12 gesprekken, is het belangrijk om te benadrukken dat niet elke cliënt binnen mijn specialisatie past. Indien nodig zal ik aanbevelingen doen voor een geschikte doorverwijzing. Mijn expertise ligt in het bieden van evidence-based coaching aan jongeren (16+), volwassenen en ouderen die te maken hebben met lichte tot matige psychische klachten, specifieke levensvragen en bepaalde stoornissen.

Hoewel mijn focus voornamelijk op deze doelgroep ligt, is mijn praktijk slechts beperkt beschikbaar voor spoedeisende situaties of cliënten in crisis. Ik waardeer het vertrouwen dat je in mijn expertise hebt, en ik kijk ernaar uit om samen te werken aan het welzijn en de groei van de cliënten die je naar mij doorverwijst.

Mochten er nog vragen zijn of wil je een cliënt aanmelden, dan ben ik te bereiken op telefoonnummer. 06-10222289) of per e-mail.

Spreek met Freek, jóuw levenscoach!

Zit je vast met levensvragen, relatieproblemen of andere dingen die het leven ongelukkig maken? Veel mensen zijn te lang bezig met het zoeken naar een oplossing. Doe dat niet! Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als coach en gesprekstherapeut en help je graag weer op weg naar meer levensgeluk en persoonlijke groei.

Maak een afspraak binnen een week. Hoe? Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-10222289 of een e-mail naar f.offeringa@outlook.com. Samen gaan we op een leefavontuur om jouw ware ik te vinden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & Gesprekstherapeut Freek
Hallo, ik ben Freek, met 35 jaar ervaring. Zit je met levensvragen? Elke vraag is een stap naar persoonlijke groei en inzicht. Stel je eens voor: over een week heb je al de eerste stap gezet, in Drachten of online. Samen gaan we op weg naar jouw antwoorden en groei. Zie ik je snel?!