Sekscoaching kracht in kwetsbaarheid!
Search
contact

Contact

Coach & psycholoog Freek – Jarenlange coachingservaring voor ál jouw levensvragen.

Voel je dat jouw leven in een sleur zit en ben je klaar voor een grote verandering? Denk je dat er meer in je zit, wachtend om ontdekt te worden? Of heb je gewoon dat extra duwtje nodig om je dromen waar te maken? Zo ja, dan zit je hier goed! Je staat op het punt een spannende reis van transformatie te beginnen. Hallo, ik ben Freek, jouw persoonlijke coach & psycholoog uit Drachten. Samen gaan we de draak van twijfels en uitdagingen te lijf, verkennen we een wereld van nieuwe mogelijkheden en creëren we de routekaart naar het leven van jouw dromen. Het is tijd om de sprong te wagen, mee te gaan op de golf van transformatie en te leven zoals jij dat echt wilt. Ik kan niet wachten om samen dit avontuur aan te gaan! Klaar om deze spannende reis te beginnen? Geweldig! Vul gewoon het onderstaande formulier in om contact met me op te nemen.

Contact Freek

Voel je soms de behoefte om te praten over levensvragen, persoonlijke problemen of iets anders dat op je hart ligt? Dan ben je aan het juiste adres. Ik bied de mogelijkheid om samen te zitten voor een verkennend gesprek, geheel gratis en vrijblijvend. Het is de perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe je leven kan veranderen en om de eerste stappen te zetten naar een meer vervuld en gelukkig leven.

Mijn advies aan jou is om niet te lang te wachten met het maken van een afspraak. Hoe eerder we je uitdagingen en problemen kunnen aanpakken, hoe groter de kans op een snelle en effectieve oplossing. Het is nooit te vroeg of te laat om de controle over je leven terug te krijgen en te beginnen met het bouwen aan een toekomst die jij echt wilt.

Of je nu een tiener bent op zoek naar je eigen pad, of een volwassene die behoefte heeft aan een nieuwe richting, mijn coachingssessies zijn open voor iedereen. Samen kunnen we werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, en de obstakels overwinnen die tussen jou en je droomleven in staan. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak en laten we samen op avontuur gaan in de wereld van persoonlijke transformatie en zelfontdekking!

Coach & psycholoog Freek
Freek Offeringa
Hooglandswyk 31
9202 AA Drachten
Telefoon: 06-10222289
E-mail: info@spreekmetfreek.nl

Bereikbaarheid en openingstijden

Als je een afspraak wilt maken, een afspraak wilt wijzigen of een algemene vraag hebt, bel of mail me dan. Ik ben bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Als het overdag niet lukt, kun je me ook avonds bereiken. Stuur me dan liever een WhatsApp bericht. In dringende gevallen kun je mij altijd bellen. 

Je kunt bij me terecht op afspraak, van maandag tot en met vrijdag. Je hoeft geen verwijzing te hebben.  Ik heb korte wachttijden van twee tot drie weken, met uitzondering van vakanties. 

Verkennend gesprek

Elk oplossende coaching begint met een verkennend gesprek, want het fundament van onze samenwerking is de wederzijdse klik. In mijn knusse praktijk in Drachten nodig ik je uit voor dat belangrijke eerste gesprek, vergezeld van een warm kopje koffie of thee. Dit moment draait volledig om jou en jouw levensvragen. Samen verkennen we hoe ik je het beste kan bijstaan.

Ik besef dat de stap naar coaching soms als een grote hindernis kan voelen. Maar zodra je binnenstapt, beloof ik dat alles lichter en duidelijker zal aanvoelen. Bij mij is er geen drempel, alleen een open en uitnodigende ruimte. Door mijn uitgebreide ervaring in coaching, ben ik bekend met vele levensvragen. Of je nu overdag, ’s avonds, persoonlijk of online wilt afspreken, jij kiest wat voor jou het prettigst voelt.

Heb je op dit moment vragen of ervaar je uitdagingen die je leven ongelukkig maken, spanning geven of andere knellende levensvragen? Wacht dan niet langer en maak die afspraak. Zien we elkaar binnenkort?

Boost je leven met coaching!

Ontdek je levenspassie en vind nieuwe paden met mijn begeleiding als coach en psycholoog. Ik ben Freek, en met jarenlange ervaring sta ik klaar om antwoorden te geven op ál jouw levensvragen. Laten we jouw ware ik en wensen ontdekken. Maak een afspraak en neem samen met mij een andere afslag naar nieuwe mogelijkheden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!