Coachingsformulieren

Zoek
contact

Contact

Als non-conformist bied ik, Freek, jou al 35 jaar mensgerichte coaching en gesprekstherapie.

Zit jouw leven in de wacht en ben je klaar voor een frisse wind? Voel je ergens diep vanbinnen dat je meer kunt, maar heb je een steuntje in de rug nodig om dat naar boven te halen? Of droom je van verandering, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Perfect, je bent aanbeland op de plek waar verandering begint! Ik ben Freek, jouw coach en gesprekstherapeut uit Drachten, klaar om samen met jou op avontuur te gaan. We gaan samen de uitdagingen en twijfels die je tegenhouden aanpakken, nieuwe kansen verkennen, en een plan smeden voor het leven dat jij écht wilt leiden. Het is tijd om die sprong te wagen en je mee te laten voeren op de golven van verandering, om te leven op jouw manier.

Ik sta klaar om met jou dit pad te bewandelen. Klaar voor de start? Top! Laat ons niet langer wachten. Vul het formulier hier beneden in en laten we samen dat eerste gesprek aangaan. Dit is jouw kans op een nieuw begin, recht vanaf deze contactpagina. Samen zetten we stappen naar een leven vol mogelijkheden en voldoening. Jouw avontuur begint met één simpele actie. Zet die stap nu!

Uitnodiging voor contact

Heb je soms de drang om van gedachten te wisselen over diepe levensvragen, persoonlijke hobbels, of wat je ook maar dwarszit? Je bent hier precies waar je moet zijn. Ik nodig je uit voor een verkennend gesprek, helemaal gratis en zonder verplichtingen. Dit gesprek biedt je de kans om te ontdekken hoe jouw leven een nieuwe wending kan nemen en om de eerste stappen te zetten naar een rijker en blijer bestaan.

Wacht niet te lang met het zetten van deze stap. Door vroegtijdig aan de slag te gaan met wat je bezighoudt, vergroot je de kans op een vlotte en doeltreffende aanpak. Het is nooit te vroeg of te laat om het heft in eigen handen te nemen en te werken aan de toekomst die jij voor ogen hebt.

Of je nu jong bent en je eigen weg probeert te vinden, of iets ouder en op zoek naar een frisse start, mijn deur staat voor iedereen open. In onze coachingssessies richten we ons op jouw persoonlijke ontwikkeling, het aanpakken van de uitdagingen die je tegenhoudt, en het navigeren naar jouw ideale leven. Waarom zou je nog wachten? Plan vandaag nog je afspraak en laten we samen het pad van persoonlijke groei en ontdekking bewandelen!

Coach & Gesprekstherapeut

Freek Offeringa
Hooglandswyk 31
9202 AA Drachten
Telefoon: 06-10222289
E-mail: info@spreekmetfreek.nl

Bereikbaarheid en openingstijden

Als je een afspraak wilt maken of veranderen, of gewoon een vraag hebt, bel of mail me dan. Ik ben er van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur. Komt overdag niet goed uit? Geen probleem, in de avond ben ik ook bereikbaar. Stuur me dan liever een WhatsApp-berichtje. En als het echt dringend is, mag je altijd bellen.

Je kunt bij me terecht op afspraak, zowel overdag als in de avond, van maandag tot vrijdag. Je hebt geen verwijzing nodig. Ik zorg ervoor dat je snel aan de beurt bent, meestal binnen twee tot drie weken. En als er echt haast bij is, probeer ik je binnen een week te zien, behalve als ik op vakantie ben.

Verkennend gesprek

Elke levensvraag nodigt uit tot veranderingsgerichte coaching. Mijn gezellige praktijk in Drachten verwelkomt je voor ons eerste verkennende gesprek, een moment van warme ontmoeting met een kop koffie of thee. Dit gesprek, vrijblijvend en kosteloos, is helemaal voor jou, gericht op jouw levensvragen en hoe we samen jouw levenspad kunnen lichter kunnen maken en meer persoonlijke groei toevoegen.

Ik weet dat de stap naar coaching groot lijkt, maar geloof me, zodra je de drempel van mijn praktijk overgaat, zul je een wereld van verschil voelen. Je stapt een ruimte binnen waar geen drempels zijn, alleen een hartelijk welkom. Met mijn brede ervaring in het begeleiden van mensen door hun levensvragen heen, weet ik dat elke situatie uniek is. Of je nu ’s avonds wilt komen, overdag, persoonlijk of liever online, het gaat erom wat het beste voelt voor jou.

Word je momenteel geconfronteerd met uitdagingen die je geluk in de weg staan of je spanning bezorgen? Het is niet nodig om hier alleen mee te blijven worstelen. Neem de stap. Samen kunnen we ontdekken hoe jouw pad naar een gelukkiger leven eruitziet. Waarom wachten op verandering als jouw nieuwe begin vandaag kan starten? Neem nu contact op voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Zien we elkaar binnenkort?

Coaching & Gesprekstherapie dé oplossing voor levensvragen!

Plan binnen een week een afspraak met mij, Freek, jouw coach en gesprekstherapeut. Samen verkennen we elke levensvraag, duiken we dieper in de wereld van je ware passie en onontdekte mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring begeleid ik je naar zelfinzicht en het realiseren van je dromen. Begin een reis vol vertrouwen en diepgaande relaties.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!