tiktok

Volg mijn DagLeefTips op TikTok!

Zoeken

Disclaimer

Spreek met Freek – Jouw persoonlijke coach & gesprekstherapeut met 35 jaar ervaring. Maatwerk voor elke levensvraag.

 1. Algemeen
  LevensCoach Freek presenteert via deze website uitgebreide informatie over zijn gespecialiseerde coaching diensten. Hier vind je gedetailleerde inzichten over zijn aanpak, methodologie en de meerwaarde die hij biedt in het veld van persoonlijke begeleiding en ontwikkeling.
 2. Aansprakelijkheid
  LevensCoach Freek hecht grote waarde aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie die via deze website wordt verstrekt. Ondanks constante zorg en aandacht voor de samenstelling en het onderhoud van de inhoud, kan niet volledig worden gegarandeerd dat alle gegevens te allen tijde volledig, up-to-date en correct zijn. LevensCoach Freek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade die kan voortvloeien uit het gebruik van, het vertrouwen op, of handelingen die worden ondernomen op basis van de informatie die op deze website wordt aangeboden.

  Bovendien kunnen er op de website van LevensCoach Freek links of verwijzingen naar externe websites worden opgenomen. Deze zijn puur voor het gemak van de bezoeker toegevoegd. LevensCoach Freek heeft geen controle over de inhoud of het functioneren van deze externe websites en is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Het opnemen van links naar externe websites impliceert niet automatisch een aanbeveling of goedkeuring van de informatie, producten of diensten die op deze websites worden aangeboden.
  3. Intellectueel eigendom
  Bij een bezoek aan deze website kan er persoonlijke informatie over je worden verzameld en verwerkt. Ik, LevensCoach Freek, zorg ervoor dat deze gegevensverwerking altijd plaatsvindt in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor een gedetailleerd inzicht in hoe ik met je gegevens omga, verwijs ik je graag naar mijn Privacybeleid, dat je kunt raadplegen via: www.spreekmetfreek.nl

 3. Toepasselijk recht
  Deze disclaimer is uitsluitend van toepassing op Nederlands recht. Alle eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze website, worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement waar LevensCoach Freek is gevestigd.

Door deze website te bezoeken en/of de informatie te gebruiken die op of via deze website wordt aangeboden, ga je akkoord met deze disclaimer.

Spreek met Freek, jóuw levenscoach!

Zit je vast met levensvragen, relatieproblemen of andere dingen die het leven ongelukkig maken? Veel mensen zijn te lang bezig met het zoeken naar een oplossing. Doe dat niet! Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als coach en gesprekstherapeut en help je graag weer op weg naar meer levensgeluk en persoonlijke groei.

Maak een afspraak binnen een week. Hoe? Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-10222289 of een e-mail naar f.offeringa@outlook.com. Samen gaan we op een leefavontuur om jouw ware ik te vinden.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & Gesprekstherapeut Freek
Hallo, ik ben Freek, met 35 jaar ervaring. Zit je met levensvragen? Elke vraag is een stap naar persoonlijke groei en inzicht. Stel je eens voor: over een week heb je al de eerste stap gezet, in Drachten of online. Samen gaan we op weg naar jouw antwoorden en groei. Zie ik je snel?!