Online Coaching Direct & Snel bij Levensvragen!

Disclaimer

Coach & psycholoog Freek – Jarenlange coachingservaring voor ál jouw levensvragen.

 1. Algemeen
  Coach & psycholoog Freek, officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 76301915, presenteert via deze website uitgebreide informatie over zijn gespecialiseerde coaching diensten. Hier vind je gedetailleerde inzichten over zijn aanpak, methodologie en de meerwaarde die hij biedt in het veld van persoonlijke begeleiding en ontwikkeling.
 2. Aansprakelijkheid
  Coach & psycholoog Freek hecht grote waarde aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie die via deze website wordt verstrekt. Ondanks constante zorg en aandacht voor de samenstelling en het onderhoud van de inhoud, kan niet volledig worden gegarandeerd dat alle gegevens te allen tijde volledig, up-to-date en correct zijn. Coach & psycholoog Freek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade die kan voortvloeien uit het gebruik van, het vertrouwen op, of handelingen die worden ondernomen op basis van de informatie die op deze website wordt aangeboden.

  Bovendien kunnen er op de website van Coach & psycholoog Freek links of verwijzingen naar externe websites worden opgenomen. Deze zijn puur voor het gemak van de bezoeker toegevoegd. Coach & psycholoog Freek heeft geen controle over de inhoud of het functioneren van deze externe websites en is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Het opnemen van links naar externe websites impliceert niet automatisch een aanbeveling of goedkeuring van de informatie, producten of diensten die op deze websites worden aangeboden.
  3. Intellectueel eigendom
  Bij een bezoek aan deze website kan er persoonlijke informatie over je worden verzameld en verwerkt. Ik, Coach & psycholooog Freek, zorg ervoor dat deze gegevensverwerking altijd plaatsvindt in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor een gedetailleerd inzicht in hoe ik met je gegevens omga, verwijs ik je graag naar mijn Privacybeleid, dat je kunt raadplegen via: www.spreekmetfreek.nl

 3. Toepasselijk recht
  Deze disclaimer is uitsluitend van toepassing op Nederlands recht. Alle eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze website, worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement waar Coach & psycholoog Freek is gevestigd.

Door deze website te bezoeken en/of de informatie te gebruiken die op of via deze website wordt aangeboden, ga je akkoord met deze disclaimer.

Boost je leven met coaching!

Ontdek je levenspassie en vind nieuwe paden met mijn begeleiding als coach en psycholoog. Ik ben Freek, en met jarenlange ervaring sta ik klaar om antwoorden te geven op ál jouw levensvragen. Laten we jouw ware ik en wensen ontdekken. Maak een afspraak en neem samen met mij een andere afslag naar nieuwe mogelijkheden.

Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.