Coachingsformulieren

Zoek

Burn-out

Als non-conformist bied ik, Freek, jou al 35 jaar mensgerichte coaching en gesprekstherapie.

In een wereld die nooit pauzeert, waar de druk van constante connectiviteit en torenhoge verwachtingen velen tot het breekpunt drijft, is het geen wonder dat burn-out en chronische stress epidemische proporties aannemen. Welkom, ik ben Freek, je coach en gesprekstherapeut uit Drachten, gespecialiseerd in de strijd tegen deze moderne kwalen. Voel je je overweldigd door eindeloze e-mails, vergaderingen en de druk van social media? Ben je op zoek naar een uitweg uit deze uitputtingsslag? Ik bied je een helpende hand. Met mijn uitgebreide ervaring als steunpilaar, werken we samen aan het herwinnen van je balans, het vergroten van je veerkracht en het beschermen van je mentale welzijn.

Door persoonlijke gesprekken, doeltreffend advies, en praktische strategieën leer ik je de signalen van een naderende burn-out te herkennen en actie te ondernemen vóór het te laat is. Het is mijn missie om je de regie over je leven terug te geven, zodat je weer kunt genieten van de momenten die er echt toe doen.

Laten we samen de eerste stap zetten naar een leven met minder stress en meer vreugde.

Persoonlijk coaching voor burn-out

Mijn aanpak? Persoonlijk, nabij, en toepasbaar. Ik begrijp dat elke persoon uniek is, en zo ook elke ervaring met stress en burn-out. Dat is waarom ik, Freek, voor jou een traject op maat ontwikkel. Samen ontrafelen we de diepliggende oorzaken van jouw stress en burn-out, brengen ze aan het licht en werken intensief samen aan het verminderen van je stressniveau en het verhogen van je energie. Maar daar stoppen we niet. We streven samen naar een blijvende verandering en persoonlijke groei, verder kijkend dan tijdelijke oplossingen. Jouw pad naar herstel en hernieuwde kracht is net zo uniek als jijzelf, en samen zetten we elke stap met volledige toewijding en zorg.

Laten we de reis naar een veerkrachtiger jij beginnen.

Ik richt me niet alleen op de symptomen van burn-out, maar graaf dieper om de echte, onderliggende oorzaken te achterhalen en aan te pakken. Samen bouwen we aan jouw veerkracht, zodat je niet alleen herstelt, maar ook sterker, wijzer en beter toegerust wordt voor de uitdagingen die het leven je brengt. Bij elke stap sta ik naast je, met begrip, compassie en praktische hulp. Ik ben hier om je te ondersteunen en te gidsen op jouw weg naar persoonlijke groei en welzijn.

Holistische benadering

Bij mij gaat het niet alleen om de symptomen van burn-out; we duiken samen de diepte in. Jouw innerlijke wereld – met al zijn unieke waarden, aspiraties en overtuigingen – is ons exploratieterrein. Samen ontsluiten we de essentie van jouw wezen. Mijn benadering is holistisch en omvat zowel lichaam als geest, waarbij we streven naar een volledig en harmonieus herstel.

In dit proces ontdek je hoe je oude, schadelijke patronen kunt doorbreken en nieuwe, gezonde keuzes kunt maken die echt resoneren met wie jij bent. Het is een reis naar zelfinzicht en -vernieuwing, waarbij je leert te leven in overeenstemming met je diepste waarden en overtuigingen. Dit pad naar herstel gaat verder dan tijdelijke oplossingen; het is een transformatie die je leven zal verrijken op manieren die je je misschien nog niet kunt voorstellen.

Samen werken we aan een jij die niet alleen hersteld is, maar die ook bloeit.

Mijn coaching & gesprekstherapie is meer dan begeleiding; het is een reis naar persoonlijke groei, het omarmen van gezonde gewoontes, en het durven overstijgen van je comfortzone. Aan jouw zijde sta ik klaar om samen een leven te creëren dat niet alleen in harmonie is met je ware zelf, maar dat ook bruist van energie en vreugde. Het is een pad waarop we samen strategieën ontwikkelen die jouw innerlijke kracht ontsluiten en behouden, zodat authenticiteit niet alleen een concept blijft, maar de kern wordt van jouw dagelijkse bestaan.

Ben je klaar voor een herontdekking van jezelf? Voor een bloeiend leven dat jouw unieke essentie weerspiegelt? Dan nodig ik je uit om deze transformatieve reis met mij aan te gaan. Als jouw gids naar holistisch herstel en persoonlijke ontwikkeling, ben ik hier om je te ondersteunen bij elke stap die je zet op dit pad van zelfontdekking en groei.

Laten we samen de eerste stap zetten naar een leven waarin jij jezelf volledig kunt zijn, elke dag weer.

Burn-out

Leven na een burn-out

Een burn-out stript het leven soms van zijn kleur, maar samen vinden we de weg terug naar een wereld vol schittering en plezier, in zowel de grootsheid als de alledaagsheid van het leven. We tekenen samen een route uit naar een bestaan waarin je energiek en ontspannen voelt, een perfecte balans tussen werk en privéleven vindt, en vanuit een plaats van rust en vertrouwen leeft.

Je leert op een praktische manier om meer te bereiken, met een focus op leven en handelen vanuit een staat van ontspannen aandacht en innerlijke vrede, in plaats van voortdurende stress. We bouwen samen aan een leven waar geluk en tevredenheid vooropstaan, je zelfwaardering en zelfvertrouwen hervindt en vanuit je eigen kracht en waarheid leeft.

Ik zet in op het creëren van een nieuw evenwicht in het leven, waarin ontspanning, geluk en innerlijke rust de fundamenten vormen. Mijn coaching duikt dieper dan enkel symptoombestrijding; we transformeren je binnenwereld zodat je elke dag met een glimlach en vol dankbaarheid begint.

Ben je klaar om je reis naar herstel en hernieuwd geluk te starten? Laten we samen een leven bouwen dat resonantie vindt met je ware zelf, gevuld met vreugde, vervulling en harmonie. Ik begeleid je naar een leven waar je volop van geniet en ontspant, een leven waar je je eigen geluk schept.

Dé oplossing voor een burn-out

Voor een effectieve burn-outbehandeling sta ik, Freek, klaar met uitgebreide en persoonlijke coaching. Via op maat gemaakte trajecten en een holistische, praktische aanpak herstel ik de balans in je leven. Zoek je naar meer ontspanning, energie en zingeving? Dan ben je in mijn praktijk in Drachten aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring, een warme persoonlijke benadering en bewezen methodes bied ik ondersteuning bij je herstel van burn-out en stress. Ik streef ernaar je niet alleen te helpen herstellen, maar je ook te begeleiden naar een leven vol balans, energie en vreugde. Klaar om de controle over je leven te herwinnen en persoonlijke groei te ervaren? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

Verkennend gesprek

Elke levensvraag nodigt uit tot veranderingsgerichte coaching. Mijn gezellige praktijk in Drachten verwelkomt je voor ons eerste verkennende gesprek, een moment van warme ontmoeting met een kop koffie of thee. Dit gesprek, vrijblijvend en kosteloos, is helemaal voor jou, gericht op jouw levensvragen en hoe we samen jouw levenspad kunnen lichter kunnen maken en meer persoonlijke groei toevoegen.

Ik weet dat de stap naar coaching groot lijkt, maar geloof me, zodra je de drempel van mijn praktijk overgaat, zul je een wereld van verschil voelen. Je stapt een ruimte binnen waar geen drempels zijn, alleen een hartelijk welkom. Met mijn brede ervaring in het begeleiden van mensen door hun levensvragen heen, weet ik dat elke situatie uniek is. Of je nu ’s avonds wilt komen, overdag, persoonlijk of liever online, het gaat erom wat het beste voelt voor jou.

Word je momenteel geconfronteerd met uitdagingen die je geluk in de weg staan of je spanning bezorgen? Het is niet nodig om hier alleen mee te blijven worstelen. Neem de stap. Samen kunnen we ontdekken hoe jouw pad naar een gelukkiger leven eruitziet. Waarom wachten op verandering als jouw nieuwe begin vandaag kan starten? Neem nu contact op voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Zien we elkaar binnenkort?

Coaching & Gesprekstherapie dé oplossing voor levensvragen!

Plan binnen een week een afspraak met mij, Freek, jouw coach en gesprekstherapeut. Samen verkennen we elke levensvraag, duiken we dieper in de wereld van je ware passie en onontdekte mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring begeleid ik je naar zelfinzicht en het realiseren van je dromen. Begin een reis vol vertrouwen en diepgaande relaties.

Chat openen
1
Afspraak maken?
Coach & psycholoog Freek
Hallo, ik ben Freek, jouw ervaren coach en psycholoog. Zit jij met levensvragen? Jouw vraag is het begin van de weg naar meer geluk en ontspanning. Afspraak kan al binnen één week in Drachten of online. Zie ik je snel?!